Super Stylist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Moda stilisti olup zevklerinizi konuşturun

Super Stylist, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir simülasyon oyunudur. Özellikle kızların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda kendi stilinizi oyuna yansıtıyorsunuz.

Moda stilisti olarak görev yapabileceğiniz ve sadece kendi zevklerinizi konuşturabileceğiniz bir oyun olan Super Stylist oyununda harika bir deneyim yaşıyorsunuz. Modaya düşkün olanların büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda canlı ve kaliteli görseller yer almakta. Aksesuarlardan elbiselere, ayakkabılardan takılara kadar pek çok detaya yer verilen oyunda kendi stilinizi oyuna yansıtıp puanlar toplamaya çalışıyorsunuz. Herkesi etkileyerek daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda müşterilerinizi de arttırmak zorundasınız.

Super Stylist oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Stylist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
720 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir simülasyon oyunu

Super Stylist, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir simülasyon oyunudur.

Moda yeteneklerinizi sergileyerek para kazanabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Super Stylist oyununda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oyunda kendi stilinizi oyuna yansıtıyorsunuz ve müşteriler edinerek para kazanıyorsunuz. Modaya düşkün olanların büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda canlı ve kaliteli görseller yer almakta. Aksesuarlardan elbiselere, ayakkabılardan takılara kadar pek çok detaya yer verilen oyunda kendi stilinizi oyuna yansıtıp puanlar toplamaya çalışıyorsunuz.

Basit bir oynanışa sahip olan oyunu mutlaka denemelisiniz. Herkesi etkileyerek daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda müşterilerinizi de arttırmak zorundasınız.

Super Stylist oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yes, that dress!

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Baby Bunny - My Talking Pet

    Bebek tavşanın büyümesine yardımcı ol!
  • Dungeon Village

    RPG ambiyansının hakim olduğu bir dünyada kendi şehrinizi kurun ve bir cazibe merkezi yaratırken canavarlarla da savaşıp para kazanın.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • MARVEL Strike Force

    Yeni Marvel oyununda süper kahramanlarla süper kötüler güçlerini birleştiriyor.
  • Cooking Simulator APK

    Cooking Simulator APK, yemek yapma simülasyonu oyunu. Yemek simülatörü oyununda mutfakta bir şef edasıyla lezzetli yemekler pişiriyorsunuz.
  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Super Salon

    Güzellik salonunu büyüterek ünlü ol.