Superstar Band Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Pop star olarak dünyanın farklı bölgelerinde konserler vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dünyaca ünlü bir müzik grubunda yer almak için mücadele edeceğiniz ve farklı enstrümanlar çalarak keyif verici müzikler yapabileceğiniz Superstar Band Manager, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve eşsiz müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yeni besteler yaparak ünlü bir müzik grubunun içerisinde yer almak ve turnelere çıkarak tüm dünyayı dolaşmaktır. Kaliteli besteler ve şarkılar yaptıkça puan toplayabilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça farklı müzik aletlerine ulaşabilirsiniz.

Dünyaca ünlü bir pop star olmak için mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gitar, bateri, saksafon, keman, piyano ve daha onlarca farklı enstrüman yer almaktadır. Ayrıca farklı tiplerde tasarlanmış birçok kadın ve erkek pop star bulunmaktadır. Kendi müzik grubunuzu kurarak hayallerinizi gerçekleştirebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Müzik oyunları arasında bulunan Superstar Band Manager ile sizde keyif verici şarkılar çıkartabilir ve stresinizi giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Superstar Band Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
37.9 MB DOSYA BOYUTU

Pop star olarak dünyanın farklı bölgelerinde konserler vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Superstar Band Manager, dünyaca ünlü bir pop star olmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı enstrümanlar çalarak yeni albümler çıkartmak ve menajerler aracılığı ile yapımcılara ulaşarak albümleri pazarlamaktır.

Kaliteli şarkılar yaparak tüm dünyanın hayran olduğu büyük bir star olabilirsiniz. Ayrıca grubunuzla birlikte turnelere çıkabilir ve farklı yerlerde konserler verebilirsiniz. Eğlenceli müzikleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde saksafon, bateri, piyano, gitar, keman ve daha onlarca farklı enstrüman yer almaktadır. Ayrıca ilginç tiplere sahip birçok kadın ve erkek karakter bulunmaktadır. Tiplemenizi seçerek oyuna başlayabilir ve star olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

Müzik oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen Superstar Band Manager, kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cha-Ching Band Manager

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.
  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • QooApp (APK)

    QooApp (APK) Android indirin, SuperStar BTS - SMTOWN ve daha birçok Anime oyun ve Mangaya ulaşın.
  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Handball Manager

    Hentbol takımının koçu olacağız.
  • World Hockey Manager

    Hockey takımının koçu olacağız.