Surface: Lost Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Masallar ülkesiyle gerçek dünya arasında yolculuk edin.

Surface: Lost Tales, gizli objeleri bularak, bulmacaları çözerek ilerlediğiniz bir macera oyunu. Peri masallarına dayandırılan oyunda iki dünya arasında gidip gelerek olayları çözmeye çalışıyorsunuz. Gerçek dünya ile masallar ülkesinin kaderinden siz sorumlusunuz. Gizemlerle dolu sürükleyici bir oyuna hazırlanın!

Gizli obje bulma ağırlıklı diğer bulmaca oyunlarından farklı olarak hikaye üzerine kurulu olan Surface: Lost Tales’da bir öykü kitabı prensesinin yerine geçiyorsunuz. Hikaye kitabının eksik sayfalarını bir araya getirerek masallar ülkesinde sıkışıp kalan efsanevi karakterlere yardım ediyor, kötü karakterlerden kurtulmaya çalışıyor, esrarengiz kedinin de yardımıyla sihirli mini oyunlar ve fantastik bulmacaları çözüyorsunuz.

Bulunması gereken binlerce gizli objenin yanı sıra çözümü zaman alan mini oyun ve bulmacalar içeren masalsı macera oyununda ne yazık ki belli bir yere kadar ücretsiz gelebiliyorsunuz. Maceraya tamamlayabilmeniz için oyunu satın alıp bonus bölümleri de bitirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Surface: Lost Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
757 MB DOSYA BOYUTU

Farklı hikayesiyle öne çıkan gizli obje macera oyunu

Surface: Lost Tales, gerçek dünyayla hayal dünyası arasında yolculuk ettiğimiz bir macera oyunu. Fantastik temalı bulmaca öğeleri içeren ilerlemeli oyunları seviyorsanız oynamanızı isterim.

Peri masallarının gerçek mi, hayal gücümüzün ürettiği hikayeler mi yoksa her ikisi de mi olduğunu anlamamızı sağlayan farklı bir mobil oyun. Gizli obje macera oyunu olarak geçen yapımda gerçek hikaye kitabı prensesi olan bir karakterin yerini alıyoruz. Masallar ülkesi ile gerçek dünya arasında sıkışıp kalan karakterlere yardımcı olmaktan kötü avcı tarafından kaçırılan karakteri kurtarmaya yapacağınız çok iş var. İki ülkenin de kaderinden siz sorumlu tutuluyorsunuz.

Kurnaz kedinin yardımıyla çözebileceğiniz fantastik bulmacalar ve sihirli mini oyunlar içeren yapım, ücretsiz ancak macerayı tamamlamak için bonus bölümü de oynamanız gerekiyor. Diğer peri masalı hakkında gerçekleri öğreneceğiniz bonus bölümü 24,99 TL ödeyerek açabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Criminal Case APK

    Criminal Case, Facebook'un en çok oynanan gizli obje oyunu. Bir dizi cinayet vakasını çözmek için hemen indirin. Criminal Case APK ücretsizdir.
  • The X-Files: Deep State

    Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu
  • Red Crimes: Hidden Murders

    Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.
  • Hidden City: Mystery of Shadows

    Hidden City: Mystery of Shadows, hayalet şehirde geçen gizli obje bulma oyunu.
  • Scavenger Hunt APK

    Scavenger Hunt APK, en popüler bulmaca oyunları arasında yer alan bir gizli nesne bulma oyunudur.
  • Hidden Hotel: Miami Mystery

    Otelin gizemini çözün.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Letter Master

    Gizli kelimelerin hepsini bulun.