Survival Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil aksiyon oyunu

Survival Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. MOBA oyun tarzı ile Battle Royale'ı bir araya getiren oyunda nefes kesen sahneler yer alıyor.

Arkadaşlarınızla birlikte ya da tek başınıza oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olan Survival Heroes, dünyayı kasıp kavuran PUBG tarzında oynanan bir oyundur. Geniş bir haritada geçen oyunda dilediğiniz silahı kullanabiliyor ve en iyi stratejinizi ortaya koyuyorsunuz. Becerilerizi sonuna kadar kullanabileceğiniz oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Hayatta kalma mücadelesi vermeniz gereken oyunda sağlam bir internet bağlantınızın da olması gerekiyor. Tehlikeli savaşlara dahil olabileceğiniz bir oyun olan Survival Heroes, kaliteli görselleri ve harika atmosferiyle sizleri bekliyor.

Survival Heroes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Survival Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
491 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu

Survival Heroes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunudur. Nefes kesen savaş sahnelerinin yer aldığı oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olan Survival Heroes, MOBA ve Battle Royale modlarını bir araya getiriyor. Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda geniş bir haritada savaşıyorsunuz. Farklı türdeki silahları da kullanabileceğiniz oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Arkadaşlarınızla birlikte ya da tek başınıza oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olan Survival Heroes, dünyayı kasıp kavuran PUBG tarzında oynanan bir oyundur. Becerilerizi sonuna kadar kullanabileceğiniz oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Hayatta kalma mücadelesi vermeniz gereken oyunda sağlam bir internet bağlantınızın da olması gerekiyor. Survival Heroes, kaliteli görselleri ve harika atmosferiyle sizleri bekliyor.

Survival Heroes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Allstar Heroes

    Allstar Heroes çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil MOBA oyunudur
  • Arena of Arrow

    3'e 3 hızlı maçlar
  • West Legends

    Vahşi batının efsanesi olun!
  • Heroes Arena

    Heroes Arena, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür MOBA oyunudur.