Survival Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Survival Tactics oyununda kendi şehrinizi kurun ve şehrinize komutan atayın.

Strateji oyunlarını seviyorsanız Survival Tactics tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Survival Tactics oyununda aksiyona doyacaksınız.

Survival Tactics oyununda ilk olarak kendi şehrinizi kurmalı ve ordunuzu oluşturmalısınız. Şehrinizi kurmak için mağazadan birkaç bina alabilir ve bunları işçilerinize yaptırabilirsiniz. Oyunun en önemli bölümü olan ordunuzu ise büyük bir dikkatle hazırlayın. Çünkü şehrinize komşu ve güçlü orduya sahip olan onlarca şehir bulunmakta. Komşularınızla yapacağınız savaşları kaybetmemek için güçlü bir ordu kurmanız şart. Bu yüzden iyi bir komutan seçmeli ve bir ordu binası yapmalısınız.

Survival Tactics oyununda birbirinden güçlü silahlar ve araçlar bulunuyor. Bu araçlara sahip olmak elbette çok zor. Ama mantıklı bir strateji sayesinde tüm silahlara ve araçlara kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Aksiyona doyacağınız Survival Tactics oyununda online oyuncular ile birlikte savaşlar yapabilmeniz mümkün. Oyunda komşularınıza baskın yapabilir ve eğer baskında galip gelirseniz tüm ganimeti alabilirsiniz. Bu ganimet sayesinde şehrinizi daha fazla geliştirmeniz mümkün olacak. Oldukça keyifli bir oyun olan Survival Tactics'i hemen şimdi indirin ve oynamaya başlayın.

Uğur Sağlam

Survival Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Survival Tactics oyununda güçlü bir ordu kurun ve savaşların hepsini kazanın!

Survival Tactics oyununda onlarca şehrin bulunduğu bir haritada kendi şehriniz kurmanız ve yönetmeniz gerekiyor. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Survival Tactics oyununda sizi büyük savaşlar bekliyor olacak.

Survival Tactics oyununda ilk olarak kendinize küçük bir şehir yapmalısınız. Bu şehirde halkınız ve savaş yapmak için ordunuz olacak. Şehriniz ne kadar gelişmiş olursa ordunuz da o kadar güçlü olacaktır. Fakat oyunun ilk başlarında güçlü bir orduya ihtiyacınız yok. Bu yüzden şehrinizi korumaya yetecek küçük bir ordu kurmanız yeterli. Kurduğunuz bu orduya komutan atamayı da unutmayın.

Gelişmiş grafikleri ve gerçekçi ses efektleri sayesinde Survival Tactics oyununu oynarken oldukça fazla eğleneceksiniz. Oyuna arkadaşlarınızı da davet edebilir ve onlarla online savaşlar yapabilirsiniz. Bu sayede kimin ordusunun daha güçlü olduğunu anlayabilirsiniz. Savaşı kaybeden taraf ise ganimetlerini kaybedecek. Bu yüzden savaşlarınız oldukça çekişmeli olacaktır.

Survival Tactics oyununda yapabileceğiniz yüzlerce farklı aktivite var. İsterseniz gemiler satın alıp ticaret yapabilir, isterseniz de farklı arsalara yeni şehirler kurabilirsiniz. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Survival Tactics'i hemen şimdi indirin ve oynamaya başlayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival City

    Şehrinizi zombilere karşı savunun.
  • Dragonstone: Kingdoms

    Şehir kurma, kule savunma, PvP savaş bir arada!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Lunar Battle

    Lunar Battle, şehir kurma ve uzay savaş simülasyonu karışımı bir Android oyunu.
  • State of Survival APK

    State of Survival APK Android oyununda zombi ordusuna karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Zombilerle dolu sürükleyici bir stratejik savaş oyunu!
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Merge Empire

    Eşsiz deneyim sunan bir şehir kurma oyunu
  • Galactic Frontline

    Online uzay savaş oyunu