Survivor Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,269 TOPLAM İNDİRME

100 oyuncudan sadece birinin yaşama şansı var.

Survivor Royale, Android telefonunuzda FPS, TPS oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm farklı bir yapım. Mobil platformdaki üçüncü şahıs nişancı oyunlarının biraz dışında oynanış sunuyor. 100 oyuncuya kadar alım yapabilen geniş haritalarda savaşıyoruz. Hayatta kalmayı başarabilen oyunu kazanıyor.

Mobilde ücretli - ücretsiz birçok TPS oyunu oynadım ancak Survivor Royale’in yeri ayrı. Klasik olarak hareketi sınırlayan haritalarda birbirimizi öldürmekle uğraşmak yerine savaş alanına paraşütle iniş yapıyor, inmemizle birlikte ortamı taramaya başlıyoruz. Düşmanı gördüğümüz anda işini bitirerek keşfe devam ediyoruz. Haritaların çok geniş olması düşmanları bulmayı biraz zorlaştırıyor. Takım olarak oynamıyorsanız düşmanı yakalamak için oldukça uzun süre harcamanız gerekiyor. Bu süreyi en aza indirmek için 20 dakika süre sınırı getirilmiş. Bu süre içerisinde düşmanlarınızı bulmalısınız. Aksi halde oyuna veda ediyorsunuz. Oyun esnasında hem haritadan hem de tepenizdeki pusuladan düşmana ne kadar yaklaştığınızı görebiliyorsunuz.

Farklı silahların yanı sıra araç da kullanabildiğimiz oyunda kontrollere alışmak biraz zaman alabiliyor. 100 oyunculu haritalara girmeden önce eğitim bölümünde zaman harcamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Survivor Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

100 oyunculu haritalarda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.

Survivor Royale, 100 oyunculu geniş haritalar sunan TPS oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapım, diğer üçüncü şahıs nişancı oyunlarından farklı bir çizgide. Tek başınıza veya ikili, dörtlü takımlar halinde oynama seçeneği sunulan oyunda düşmanlar doğrudan karşınıza çıkmıyor. Paraşütle inip keşif yapmanız gerekiyor.

iPhone ve iPad’de oynadığım en kaliteli grafiklere sahip TPS oyunu değil belki ama oynarken en fazla keyif aldığım yapım Survivor Royale. Oyun, 100 oyuncuyu içerisine alabilen oldukça geniş haritalar sunuyor. Detaylı tasarlanan haritalarda düşmanları bulup temizlemeye çalışıyorsunuz. İster tek ilerleyen, ister takım halinde oynayın, düşmanı bulmak için 20 dakika süreniz var. Bu süre dolmadan haritadaki tüm düşmanları temizlemelisiniz. Düşmana ne kadar yaklaştığınızı pusuladan, tam yerlerini de haritadan görebiliyorsunuz.

100’e yakın oyuncunun katıldığı, sadece 1 oyuncunun hayatta kalabildiği TPS oyununda eğitim bölümü de bulunmakta. Gerçek savaşa girmeden eğitimi tamamlamanızı şiddetle öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royale Battle Survivor

    Hayatta kalma oyunu oynayacağız.
  • Survivor APK

    Survivor Ünlüler ve Gönüllüler APK, tropik adada hayatta kalmaya çalıştığınız bir macera oyunudur. Acun'un TV programıyla birebir tasarlanan oyun süper eğlenceli.
  • Fallen World: Jurassic Survivor

    Dinozorlar, zombilerle dolu kıyamet dünyasında hayatta kalma mücadelesi
  • Survivor : The Z City

    Survivor : The Z City İndir: Android oyununda zombilerle savaşıyorsunuz.
  • State of Survival APK

    State of Survival APK Android oyununda zombi ordusuna karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Zombilerle dolu sürükleyici bir stratejik savaş oyunu!
  • Whiteout Survival APK

    Whiteout Survival APK, buzul felaketi sonrasında geçen ve oyunculara kapsamlı hayatta kalma deneyimi sunan bir strateji oyunudur.
  • Terraria APK

    2D grafiklere sahip Terraria APK, android için hayatta kalma macera-platform oyunudur.
  • Cube Survival: LDoE

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir hayatta kalma oyunu