Swap Cops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Swap Cops, ücretsiz olarak sunulan bir sıra tabanlı strateji oyunu

Swap Cops, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir sıra tabanlı strateji oyunu olarak dikkatleri üzerine topluyor.

Ücretsiz olarak sunulan fakat buna rağmen tatmin edici kalite sunmayı başaran bu oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen polis gurubunu yöneterek karşılaştığımız düşmanları alt etmek ve görevleri başarıyla sonlandırmak.

Oyunda ilk olarak belirli sayıda polis karakterimiz var fakat bu sayı zamanla artış gösteriyor. Oyunda sergilediğimiz performansa göre çeşitli başarımlar elde ediyoruz ve puanlarımızı arkadaşlarımızla kıyaslayabiliyoruz. Oyunda isterdik ki bir multiplayer modu olsun fakat ne yazık ki bulunmuyor.

Swap Cops'ta onlarca bölüm sunuluyor ve bu bölümler genel olarak birbirine benzese de keyif faktörünü üst seviyelerde tutmayı başarıyorlar.

Hemen tükenmeyecek, uzun süre oynayabileceğiniz bir mobil oyun arayışındaysanız Swap Cops'a göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Swap Cops

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Swap Cops, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir sıra tabanlı strateji oyunu.

Swap Cops, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sıra tabanlı strateji oyunu olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz bu oyunda kendi polis grubumuzu kuruyor ve bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Klasik sıra tabanlı strateji oyunu tadında hazırlanmış olan Swap Cops'ta eğlenceli ve oyuncuyu içerisine dahil etmeyi başaran bir atmosfere yer veriliyor. Fakat oyun tek tuşla kontrol edilebilen bir kontrol sistemine sahip. Kapsamlı sayılabilecek içeriğine rağmen fazla karmaşık olmaması hoşumuza giden detaylardan oldu.

Oyunda açabileceğimiz 12 farklı polis tipi var. Sergileyeceğimiz performansa göre başarımları kazanarak hanemize yazdırıyoruz. Game Center desteği de sunan oyunda dilersek arkadaşlarımızla rekabet edebiliriz. Multiplayer desteği yok fakat puanlarımızı kıyaslamak için Game Center desteğinden faydalanabiliriz.

Oyunda karşımıza çıkan grafikler beklentileri rahatça karşılıyor. Japon ekolünde ilerlediğini söylemek hata olmaz.

Onlarca farklı göreve sahip olan Swap Cops adeta bitmiyor. Dolayısıyla uzun soluklu bir oyun arıyorsanız Swap Cops'a göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cops and Robbers!

    Cops and Robbers! ilginç ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Cops N Robbers

    Cops N Robbers başarılı bir online hapishaneden kaçış oyunudur
  • Cops - On Patrol

    Cops - On Patrol mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Cops and Robbers 2

    Cops and Robbers 2, soyguncu veya polis, iki taraf olabildiğiniz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Cops N Robbers 2

    Cops N Robbers 2 oldukça ilginç bir rol yapma oyunudur
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.
  • Crazy Cake Swap

    Crazy Cake Swap, Zynga'nın yeni üçlü eşleştirme oyunu.
  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.