Sweet Escapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak hayalinizdeki pastaneyi inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden eğlenceli bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz ve sevimli hayvanlar eşliğinde büyük bir pastane açabileceğiniz Sweet Escapes, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Renkli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, eşleştirmeler yaparak puan toplamak ve çeşitli objelerin kilidini açarak büyük bir pastane oluşturmaktır. Pastanede sevimli hayvanları çalıştırabilir ve birbirinden lezzetli tatlılar yapabilirsiniz. Eşleştirmeleri yapabilmek için farklı renk ve şekilden oluşan blok yığınları uygun şekillerde birleştirmelisiniz. En az 3 aynı renge ve şekle sahip bloğu birleştirerek eşleştirmeleri tamamlayabilir ve pastana için gereken tüm malzemelerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici bulmacaları ve keyif verici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Sweet Escapes, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Sweet Escapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli eşleştirmeler yaparak hayalinizdeki pastaneyi inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden sevimli hayvan karakterleri ile birlikte büyük bir pastane inşa edebileceğiniz ve lezzetli tatlılar pişirebileceğiniz Sweet Escapes, bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan benzersiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve sevimli hayvan figürleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, çeşitli eşleştirme ve bulmacalar yaparak puan toplamak ve pastane için gereken malzemelerin kilidini açmaktır. Onlarca farklı renk ve şekle sahip blok yığınları arasından doğru eşleştirmeleri yapmalı ve ihtiyacınız olan puana ulaşmalısınız. Aynı renk ve şekildeki en az 3 bloğu bir araya getirerek blokları patlatabilir ve bulmacaları çözebilirsiniz. Bu sayede pastaneyi inşa etmek için ihtiyacınız olan tüm malzemelerin kilidini açabilirsiniz. Eğlenceli bulmacaları ve sürükleyici özelliği sayesinden bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Sweet Escapes, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sweet Fruit Candy

    Rengarenk meyve bloklarını bir araya getirerek eşleştirmeler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Sweet House

    Aynı şekildeki blokları birleştirerek puanlar toplayabileceğiniz ve kendi evinizi dekore edebileceğiniz keyifli bir oyundur.
  • Sweet Racer

    Farklı figürler kullanarak çeşitli engelleri aşmak için zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Syrup and the Ultimate Sweet

    Rengarenk çizimlerden oluşan sürükleyici bir görsel romanda macera dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.