Swipe Basketball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Swipe Basketball 2, basketbol oyunları oynamaktan hoşlanan Android cihaz sahipleri için ücretsiz sunuluyor.

Swipe Basketball 2, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir basketbol oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun üç boyutlu görselleri ve dinamik oyun yapısı ile dikkat çekiyor.

Fizik tabanlı bir oyun yapısına sahip olan Swipe Basketball 2'de yaptığımız her hareketin sebep olduğu tepkimeler başarılı bir akışa sahip. Topun zıplama ve sekme hareketleri gerçekçi animasyonlarla ekrana yansıtılıyor. Oyunun tek güçlü olduğu nokta elbette ki görseller değil.

Swipe Basketball 2'de üç farklı oyun modu bulunuyor. Sokak basketbolu, küresel rekabetler ve çoklu oyuncu mücadelelerinden istediğimize girip yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz. Bize kalırsa en keyiflisi arkadaşlarımıza karşı oynadığımız seçenek olan multiplayer modu. Tek başınıza oynamak isterseniz 75 görevden oluşan kampanya moduna da katılabilirsiniz.

Oyundaki karakterlerimizi istediğimiz gibi tasarlama şansına sahibiz. Binlerce farklı seçenekten oluşan kişiselleştirme aksesuarları bize kalırsa yeterli.

Görselleri ve oynanışıyla başarılı bir çizgide ilerleyen Swipe Basketball 2, basketbol oyunları oynamaktan hoşlanan herkesin favorileri arasına girecektir.

Emircan Erdoğan

Swipe Basketball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Swipe Basketball 2, ücretli basketbol oyunlarından çok daha keyifli oynanış sunuyor ve hem iPhone hem de iPad'le uyumlu.

Swipe Basketball 2, iPhone ve iPad’inizde yer verdiğiniz oyunlar arasında basketbol oyunları da varsa kesinlikle denemeniz gerektiğiniz düşündüğüm, görsel olarak üst düzey olmasa da eğlence dozu yüksek bir yapım.

Kısa zamanda oldukça popüler olmayı başaran ender spor oyunları arasında olan Swipe Basketball 2’de çizgil filmden fırlamış neden kızgın olduklarını çözemediğim karakterlerle basketbol maçlarına çıkıyoruz. Oyunda sadece arkadaşlarımızla teke tek maçlar yapmıyor aynı zamanda smaç, üçlük yarışmalarına katılıyoruz. Ayrıca internet bağlantımızı açarak dünya genelinde insanlarla maçlar düzenleyebiliyoruz. Öte yandan güçlü basketbol oyuncularıyla karşılaştığımız challenge modu bulunmakta.

Basit ve eğlenceli oynanış sunan 3 boyutlu basketbol oyununda smaç, üçlük gibi yetenek isteyen yarışmalarda ve gerek teke tek karşılaşmalarda gerekse de turnuvalarda başarı elde ettiğimizde kazandığımız puanları karakterlerimizi ve takımımızı özelleştirmek için kullanabiliyoruz. Basketbolcuların hem dış görünümlerini değiştiren, hem de güçlerine güç katan özelleştirmelerin parasız yapılabiliyor olması son derece güzel olmuş.

Basit kaydırma hareketiyle oynayabildiğimiz oyunda basketbol oyuncularının oldukça dikkat çekiyor. Topu tek parmaklarında kontrol edebilmeleri, smaç anında yavaşlama efekti kullanılması, üçlük yarışmasında daha net fark edilebilen bilek hareketleri, sayı sonrası sevinçler gibi oyuna renk katan çok sayıda ayrıntı var.

Swipe Basketball 2, bir NBA2K kadar gerçekçi grafiklere ve oynanışa sahip değil lakin oynarken keyif veriyor. Ücretsiz olması ve farklı oyun modları sunmasıyla tercih edilebilir.

Erkan Calp

Swipe Basketball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Swipe Basketball 2, Windows Phone'daki en iyi grafiklere ve en zevkli oynanışa sahip basketbol oyunu.

Swipe Basketball 2, sokaklarda arkadaşlarınızla birebir maçlar yapabileceğiniz veya üçlük, smaç gibi yetenek gerektiren heyecanlı yarışmalara katılabileceğiniz eğlenceli bir basketbol oyunu. Windows Phone platformundaki en iyi basketbol oyunu olduğunu düşündüğüm Swipe Basketball 2, üç boyutlu yüksek kalitede grafiklerinin yanında karakter animasyonları ve farklı oyun modlarıyla dikkat çekiyor.

Tek elle rahatlıkla oynanabilmek üzere (ismi buradan geliyor.) tasarlanmış 3 boyutlu basketbol oyununda üç oyun modu yer alıyor. Sokakta gerçekleşen basketbol karşılaşmalarına katılabiliyor, dünya genelinde insanlarla birebir maçlara çıkabiliyor veya yeteneğinizi sergileyebileceğiniz yarışmalara katılabiliyorsunuz. Bu noktada oyunun Swipe Basketball 2’nin hem çevrimdışı hem çevrimiçi oynanabilen bir basketbol oyunu olduğunu söyleyebiliriz.

Smaç anında kameranın yavaş çekime geçmesi, oyuncuların sayı sonrası sevinme hareketleri, oyuncuların gerçeğe yakın bilek hareketleri gibi ufak ancak oyuna renk ve değer katan öğelerin de eksik edilmediği Swipe Basketball 2’de çok sayıda özelleştirme seçeneği de mevcut. Maç ve yarışmalar neticesinde kazandığınız altınları hem dış görünümünüzü değiştirmek (bilek bantları, forma, ayakkabı vs.) için hem de takımınızın gücünü artırmak için kullanabiliyorsunuz.

Windows Phone cihazınız için ücretsiz, kaliteli, sıkmayacak yapıda bir basketbol oyunu arıyorsanız Swipe Basketball 2’den daha iyisini şimdilik bulmanız zor.

Swipe Basketball 2 Özellikleri:

  • Sokak maçları, çoklu oyuncu, global olmak üzere 3 oyun modu
  • Çeşitli ödüller kazanan günlük görevler
  • Herkesin katıldığı global etkinlikler
  • Harika animasyonlar (smaç, bloklama, fake atma vs.)
  • Karakter ve takımlar için özelleştirme seçenekleri
  • Mağazadan satın alınabilir özel karakterler
  • Basit ancak eğlenceli oynanış sistemi
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Basketball 3D

    Swipe Basketball 3D heyecanlı bir basketbol şut atma oyunudur
  • Swipe Shootout: Street Basketball

    Zevkli ve sürükleyici bir basket atma oyunu
  • Slam Dunk Basketball 2

    Slam Dunk Basketball 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz basket atma oyunudur.
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • Basketball Showdown 2

    Enfes basketbol maçlarına katılacağız.
  • Swipe Manager: Soccer

    Swipe Manager: Soccer, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen kapsamlı bir futbol menajerlik oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.