Swipe Light.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon, hız ve konsantrasyon tek bir oyunda!

Swipe Light., dikey yönde oynanış sunan zorluk seviyesi tepe noktaya çekilmiş bir arcade oyun. Sürekli şekilde değiştiren, bir sonraki şeklini tahmin edemeyeceğiniz platformlarda hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda puan toplamak için hız ve konsantrasyonun yanında sabrınızın, sinirlerinizin de sağlam olması gerekiyor.

Çıldırtıcı derecede zor tasarlanan Android oyunları oynamayı seviyorsanız, iki gencin birlikte geliştirdiği bu oyuna sizi davet ediyorum. Görsellerine bakıp  hemen vazgeçmeyin. Oynamaya başladığınızda ilginç şekilde bağımlısı oluyor, sürekli başa sararak saatlerinizi veriyorsunuz. Oyun, daha en başında zorluğunu hissettiriyor. Puan toplamak çok zor. Kontrolünüze verilen karakteri engellerden kaçırmak için ufak bir sürükleme hareketi yeterli oluyor ancak platformun yapısı sürekli değişiyor, neyle karşılaşacağınızı kestiremiyorsunuz. Klasik engellerin devre dışı kaldığı süper zor bir o kadar bağımlılık yapan bir oyun.

Erkan Calp

Swipe Light.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
26.3 MB DOSYA BOYUTU

Zor, bağımlılık yapan, eğlenceli arcade oyunu

Swipe Light., iki gencin geliştirdiği süper zor oynanış sunan arcade oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan oyunda yüksek puan yapmak bir yana ilerlemek için sağlam refleks ve sinirlere sahip olmalısınız. Zorlu, bağımlılık yapıcı, eğlenceli bu mobil oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Sürüklemeye dayalı basit kontrolleriyle iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış sunan Swipe Light., her yerde rahatlıkla oynanabilecek türde tam zaman geçirmelik bir oyun. Dikeylemesine oynanış sunan arcade oyunda karakteri engellerden kaçırarak ilerletmeye çalışıyorsunuz. Yalnız engeller sıradan değil. Sürekli şekilde değiştiren, yanlarına yaklaştığınızda reaksiyon göstereceğiniz engeller. Hayatta kalmayı başarmak yeterince zorken yıldızları toplamaya başarırsanız yeni karakterleri oyuna dahil etmiş oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • Light Up - Escape

    Her yeri aydınlatın.
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.