Swish Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Tiltle basketbolu karıştıran eğlenceli bir mobil oyun

Swish Ball, retro görselli mobil oyunlardan özellikle hoşlananlara tavsiye edebileceğim basketbol oyunu. Tilt oyununu basketbolla harmanlayan eski stil bu eğlence dolu spor oyununda hem çabuk olmak hem de isabetli atışlar yapmak durumundasınız. Süreye karşı kendinizle yarışmaya hazır mısınız?

Bir dönemin jetonla oynanan efsane masa oyunlarından tilt veya pinball’u mobil platforma farklı şekilde taşıyan yapımlardan biri Swish Ball. Genellikle minimalist ve retro çizgilere sahip basit oyunlarla karşımıza çıkan Appsolute Games’in basketbol oyununda atış gerçekleştirmek için tiltte topun kontrolünü sağlamak için kullandığımız iki çubuğu kullanıyoruz. Bu şekilde sayı yapmak zaten zorken bir de 24 saniye kuralı çıkıyor. Yetmezmiş gibi toplar çoğalıyor, pota da hareketlenmeye başlıyor.

Erkan Calp

Swish Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
76.5 MB DOSYA BOYUTU

Bir basketbol oyunu ne kadar zor yapılabilir?

Swish Ball, iPhone ve iPad’de retro beceri oyunlarına yer verenlerin kaçırmaması gereken bir yapım. Jetonla oynanan popüler arcade oyunu tilt ile basketbolu birleştiren bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiriyor. Appsolute Games’in tüm oyunları gibi basit ancak keyifli, oynadıkça oynamak isteyeceğiniz türde bir oyun.

100 MB altı boyutuyla 16 GB iOS cihaz kullanıcılarını kendisine çeken retro basketbol oyununda topu potaya taşımak için tilt çubuklarını kullanıyoruz. Kendimizi göstermek için 24 saniye süremiz var. Sayı yaptıkça oyunun zorluk kademesi artırılıyor. Pota hareketleniyor, toplar çoğalıyor, süre daha hızlı akıyormuş gibi geliyor.

Beceri, sabır, odaklanma üçlüsünü bir arada isteyen basketbol oyununda kilidi açılabilir 15 top, 5 de farklı saha var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Ball

    Zombie Ball, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombili basketbol oyunu.
  • Bouncy Hoops

    Bouncy Hoops, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz retro basketbol oyunu.
  • Dunk Shot

    Atış kaçırma lüksünüz yok.
  • Dunk Hit

    Durmadan smaç basıyoruz.
  • Dunk Bounce

    Türk yapımı basketbol oyunu
  • NBA NOW

    Tüm zamanların en iyi oyuncusu, koçu, GM'i olun!
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.