Symmetrica

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Symmetrica, sabır ve dikkat isteyen arcade türünde Android oyunu.

Symmetrica, geometrik şekillerin yer aldığı arcade türünde bir Android oyunu. Minimalist görsellere sahip olan oyunda zamanlama her şey ve ikinci bir deneme yapmanıza izin verilmiyor. Sabır, dikkat gerektirdiğinden herkesin oynayamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Oyunda huni şeklinde temsili roketleri yeşil çemberin içerisine fırlatmanız gerekiyor. Roketler noktalı şekiller içerisinde, belli bir hızda ilerliyor. Doğru zamanda dokunarak harekete geçiriyorsunuz. Yeşil bölgeye girdiklerinde bölüm sonlanıyor. Tabii ki oyun ilerledikçe zorlaşıyor. Roketler daha karmaşık şekiller üzerinde hareket etmeye başladıklarında doğru zamanı beklemek için daha uzun süre bekliyorsunuz.

Erkan Calp

Symmetrica

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

Symmetrica, geometrik şekiller içeren arcade türünde zorlu bir iPhone oyunu.

Symmetrica, iPhone ve iPad’de oynanabilen geometrik şekillerin yer aldığı bir arcade oyunu. Minimalist oyunlar ilginizi çekiyorsa indirip oynamanızı isterim. Harika zamanlama yapmak benim işim diyorsanız tam aradığınız mobil oyun; zorlu ve de sürükleyici.

Oyunda bölümleri geçmek için tek yapmanız gereken; roketleri yeşil işaretli bölgelere fırlatmak. Siz dokununcaya kadar kendi yollarında ilerleyen roketleri tek dokunuşla harekete geçirebiliyorsunuz. Ancak bunu yapmadan önce en iyi zamanı beklemelisiniz. Kendinizi fırlattığınız vakit yeşil bölgeye çarpmalısınız; yeniden deneme lüksünüz yok. Süre sınırı olmadığından dilediğinizce bekleyebilirsiniz. İlerledikçe daha fazla roketi ateşlemeniz isteniyor. Bu noktada sabrınız sınanmaya başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.