Table Tennis 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,026 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.

Table Tennis 3D, Android telefon ve tabletinizde ücret ödemeden oynayabileceğiniz masa tenisi oyunlarından biridir. 10’dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında yer almayı başarmıştır.

Harika 3 boyutlu grafikler, gerçeğe yakın fizik motoru ve akıllıca oynayan yapay zeka. Bu üç öğeyi birleştiren Tablet Tennis 3D, Arcade, League ve Tournament olmak üzere 3 farklı oyun seçeneği sunuyor. Bol bol pratik yapıp kendinizi turnuvalara hazırlayabileceğiniz Arcade; 7 ülkenin masa tenisi oyuncusuna karşı mücadele edeceğiniz, birincilikten başka şansınızın olmadığı League ve dostluk, dünya kupası ve yıldızlardan oluşan, zorlu maçlar geçireceğiniz Tournament oyunda yer alan modlar arasında.

Tablet Tennis 3D oyununun kontrolleri oldukça basit. Topa vurmak için parmağınızı kaydırmanız yeterli oluyor. 3 farklı zorluk seviyesinden kolayı seçtiğinizde servislerinizi acemice karşılayan oyundan kısa sürede sıkılmanızı sağlayan bir rakip ile karşılaşıyorsunuz. Eğer mobilde ilk defa masa tenisi oynuyorsunuz bu modda başlamanızı, profesyonel bir masa tenisi oyuncusu iseniz en zoru seçmenizi öneririm.

Erkan Calp

Table Tennis 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Table Tennis 3D, mobil platformda en çok oynanan spor oyunları arasındadır.

Table Tennis 3D, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir masa tenisi oyunudur. Sadece yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz oyun büyüleyici grafikler sunmamasına rağmen oldukça eğlenceli.

Mobil platformda en çok oynanan masa tenisi oyunları arasında yer alan Table Tennis 3D, gerçekten masa tenisi oynuyormuşsunuz hissiyatı veren oynanış tarzına sahip. Rakibinizin servisini karşılamak, topa vurmak için parmağınızı kaydırmanız yeterli oluyor. Rakibinizin seviyesine göre oyunun hızı artış veya azalış gösteriyor. Kolayı seçtiğinizde sıradan geçen bir oyun, zoru seçtiğinizde hızlı olmanız gereken bir oyuna dönüşüyor.

10’dan fazla ülkede spor oyunu kategorisinde en iyi seçilen Table Tennis 3D, 3 farklı oyun modu sunuyor. Kariyer yapabilir, Ligde mücadele edebiliyor ve Turnuvalara katılabiliyorsunuz. Turnuvalar da kendi arasında 3’e ayrılıyor. All Stars’ı seçtiğinizde dünya çapında en iyi masa tenisi oyuncularıyla karşılaşıyorsunuz. Championships, tüm maçları kazanmaktan başka şansınızın olmadığı, stresli ve heyecanlı geçen bir oyun modu. Ne all stars ne de şampiyonlar diyorsanız, dostluk maçlarının düzenlendiği Friendly tam size göre.

Table Tennis 3D, ne yazık ki tamamen ücretsiz bir oyun değil. Oyunu asıl heyecanlı yapan seçenekler Pro sürümde sunuluyor. Pro sürüme terfi etmek içinse 4,29 TL ödemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Table Tennis 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Table Tennis 3D, 3 farklı oyun modu içeren oynaması zevkli bir masa tenisi oyunudur.

Table Tennis 3D, gerçekçi fizik motoru, yenilikçi kontrol sistemi ile mobil platformda en dikkat çeken spor oyunları arasındadır. Boş zamanlarınızda kafanızı yormadan oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir masa tenisi oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre.

Table Tennis 3D, öğrenmesi kolay ancak usta olması zaman alan mobil oyunlardan biri. Topa vurmak için tek yapmanız gereken parmağınızı kaydırmak. Ancak zamanlamayı çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Kaydırmayı çok yavaş yaptığınızda rakibinizin karşılık vermesi de kolaylaşıyor ve oyun sıradan bir masa tenisi oyununa dönüşüyor. Kaydırmayı doğru zamanda yaptığınızda hem rakibinizin topu karşılaması zorlaşıyor, hem de oyun daha hızlı olduğundan heyecan seviyesi de yükselmiş oluyor. Tabii ki rakibinizin seviyesi de oyunun akışını etkiliyor. Eğer mobilde ilk defa masa tenisi oyunu oynamıyorsanız doğrudan zorda başlamanızı tavsiye ederim.

Grafiklerin arka plana atıldığı, eğlencenin üst seviyeye çıkartıldığı oyunda ister kariyer yapıyor, isterseniz de çevrimiçi düzenlenen turnuvalara katılabiliyorsunuz.

Table Tennis 3D Özellikleri:

  • Uluslararası masa tenisi ligi
  • 20 eşsiz masa tenisi oyuncusu
  • Çoklu oyuncu desteği
  • Gerçeğe yakın fizik
  • Liderler tablosu
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Table Tennis 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.
  • Virtual Table Tennis

    Virtual Table Tennis gerçekçi fizik motoru ile öne çıkan bir masa tenisi oyunudur
  • Table Tennis Champion

    Table Tennis Champion, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi masa tenisi oyunu.
  • Table Tennis Touch

    Table Tennis Touch, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici ve gerçekçi bir masa tenisi oyunu.
  • World Cup Table Tennis

    Keyifli bir masa tenisi oyunu olan World Cup Table Tennis kaliteli grafikleri ve gelişmiş fizik motoruyla dikkat çekiyor.
  • Tennis Pro 3D

    Tennis Pro 3D, Android tablet ve telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu bir tenis oyunu.
  • World Table Tennis Champs

    Uluslararası tenis maçlarına hazır mısın?
  • Super Rally Table Tennis

    Hızlı tenis maçları yaparak doyasıya eğlenin.