Tactical Battle Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Taktik savaşlarının bolca yer aldığı, sıra dışı bir savaş simülatör oyunu olarak dikkat çekmektedir.

Sıradan savaş oyunlarına göre daha farklı tasarlanmış olan Tactical Battle Simulator, eşsiz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekmektedir. Taktiksel stratejilerle planlanmış kıyasıya bir savaş sizleri bekliyor. 

Toplamda 80 farklı birimin yer aldığı bu oyunda, dilediğiniz orduyu seçerek savaşa başlayabilirsiniz. Her birimin kendine has özellikler ve zayıf yanları bulunmaktadır. Destansı savaşlar ile büyük zaferler kazanmak için en doğru orduyu seçmelisiniz. Kazandığınız altınlar sayesinde yeni birimlerin kilitlerini açmanız mümkün. Ayrıca altın karşılığında askerlerinizi ve savaş aletlerinizi yükseltebilirsiniz. 

Oyun içerisinde tüfekler, kılıçlar, oklar, tanklar ve çeşitli aletlerin yanı sıra, ejderhalar da yer almaktadır. Seviye atladıkça daha zor ve sert savaşlar yaparken tüm bu silahları kullanabilirsiniz. Çoklu mod özelliği sayesinde arkadaşlarınızla karşılıklı savaşlar yapabilirisiniz. Bu savaşlardan galip gelerek, yeni birim ve teçhizatlar satın almak için altın kazanmanız mümkün. 

Android ve İOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak sizlere sunulan Tactical Battle Simulator, 1 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen muazzam bir savaş simülatörü oyunudur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Tactical Battle Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Taktik savaşları yapacağız.

Alışılmış savaş oyunlarından farklı olarak hazırlanmış Tactical Battle Simulator, Android ve İOS sürümlere sahip tüm cihazlarda rahatlıkla oynayabileceğiniz, kaliteli bir simülasyon oyunudur. 

Oyun içerisinde bulunan ve savaşlarda kullanabileceğiniz kılıçlar, tüfekler, oklar, tanklar, bombalar, zırhlar ve çeşitli silahların yanı sıra, ateş püsküren ejderhalar yardımıyla büyük zaferlere imza atabilirsiniz. Ayrıca toplam 80 adet ordu ve birbirinden zorlu onlarca seviye yer almaktadır. Bu birliklerin kendilerine özgü özellikleri ve zaafları bulunmaktadır. Size en uygun orduyu seçerek ve doğru taktiksel planlamayı yaparak tüm savaşları kazanabilirsiniz. 

Çoklu savaş modu sayesinde arkadaşlarınızla karşılıklı savaşlar yapabilir ve altın kazanabilirsiniz. Savaşlardan kazanacağınız altınlar ile yeni birliklerin ve silahların kilidini açmanız mümkün. Ayrıca sahip olduğunuz birlikleri ve mühimmatları, altın karşılığında yükseltebilir ve yenilmez bir ordu kurabilirsiniz. Stratejik ve taktiksel planlar yardımıyla kazanacağınız zaferler sizleri bekliyor. 

Tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Tactical Battle Simulator, savaş simülasyon oyunları arasında ün kazanmış eşsiz bir oyundur. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swarm Simulator: Evolution

    Farklı simülatör karakterlerini yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Spaceflight Simulator APK

    Spaceflight Simulator APK Android oyunda kendi roketinizi yapıp uzaya fırlatıyorsunuz. SpaceX ve NASA fırlatmalarını yeniden canlandırmak istemez misiniz?
  • Linear Quest Battle: Idle Hero

    Patron savaşçılar ile mücadele edeceğiz.
  • Simulator of Nuclear Submarine inc

    Dev bir denizaltını kontrol ederek okyanusun derinliklerine inerek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Evil - Clicker Simulator

    Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Tactical Heroes 2: Platoons

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.