Taichi Panda: Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Taichi Panda: Heroes güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur

Taichi Panda: Heroes eğer bilgisayarlarınızda Diablo benzeri aksiyon RPG oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız bu eğlenceyi mobil cihazlarınızda da yaşamanıza yardımcı olabilen bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Taichi Panda: Heroes, serinin ilk oyunu Taichi Panda'nın başarısını bir adım ileriye taşıyor. Hatırlanacağı üzere ilk Taichi Panda'da panda kahramanların hüküm sürdüğü fantastik bir dünyaya konuk olmuştuk; Taichi Panda: Heroes'da da yine aynı dünyaya konuk oluyoruz; fakat bu sefer ilk oyunda geçen olayların daha öncesine gidiyoruz. Taichi Panda: Heroes'da artık tek bir kahramanla savaşmak yerine farklı kahramanların desteğini de yanımıza alıyoruz ve kendi kahraman takımımızı kurarak bu kahramanlar arasında dilediğimiz zaman geçiş yapabiliyoruz.

Taichi Panda: Heroes'u dilerseniz tek başınıza oynayarak oyunun senaryosu boyunca ilerleyebilir, zindanları keşfederek bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilir ve değerli ödüller kazanabilirsiniz. Bunun yanınbda oyunda PvP moduna da yer veriliyor ve oyuncular online olarak kahramanlarını diğer oyuncuların kahramanlarıyla savaştırabiliyorlar. Taichi Panda: Heroes'un gerçek zamanlı savaş sistemi oldukça hızlı ve akıcı. 

Taichi Panda: Heroes mobil cihazlarda görebileceğiniz en güzel grafiklere sahip oyunlardan biri. Oyunun görsel stili bize biraz World of Warcraft'ı hatırlatıyor.

Can Erdil Şentürk

Taichi Panda: Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Taichi Panda: Heroes konsol kalitesinde bir mobil aksiyon RPG oyunudur

Taichi Panda: Heroes, mobil cihazların sevilen aksiyon RPG oyunu Taichi Panda ile başlayan serinin yeni oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Taichi Panda: Heroes, bizi serinin ilk oyunundan önceki bir zaman dilimine konuk ediyor. Panda savaşçıların hüküm sürdüğü bu fantastik dünyada kendi kahraman takımımızı oluşturarak zindanlara dalıyoruz ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz ya da online arenalarda diğer oyuncularla savaşarak kahramanlarımızın gücünü kanıtlıyoruz.

Taichi Panda: Heroes'da ilk oyundan farklı olarak çok daha fazla kahraman seçeneğine sahibiz. Ayrıca bu kahramanlardan birden fazlasını bir araya toplayarak kendi takımımızı oluşturuyoruz ve oyun esnasında kahramanlarımız arasında geçiş yapabiliyoruz. Oyunun grafikleri ise bir hayli yüksek kaliteye sahip. Taichi Panda: Heroes bu anlamda bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız oyunları aratmıyor.

Taichi Panda: Heroes keşfedilecek yeni bir dünyayı, yeni kahramanları ve güzel grafikleri birleştiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taichi Panda

    Taichi Panda izometrik kamera açısıyla oynana bir aksiyon RPG oyunudur
  • Taichi Panda 3: Dragon Hunter

    Eşsiz zaman geçirmenize yardımcı olan bir mobil oyun
  • Hyper Heroes

    Hyper Heroes, online savaşlara katıldığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Havoc Heroes

    Havoc Heroes eskilerin platform elementlerini 2 boyutlu RPG/aksiyon ögeleriyle birleştiren, Android cihazlarınız için tasarlanmış eşsiz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Gumball Heroes

    Toprakları karanlıkla örtmek isteyen Void'i durdurmalısınız.
  • Disney Heroes: Battle Mode

    Disney ve Pixar kahramanları bir araya geliyor.