Take Creative Vocal Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Take Creative Vocal Recorder, müzikseverlere hitap eden kapsamlı ve pratik bir ses kaydetme uygulaması.

Take Creative Vocal Recorder, iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir kayıt uygulaması olarak tanımlanabilir.

Uygulama markette bulunan diğer ses kayıt uygulamalarından daha farklı bir yapıya sahip olan Take Creative Vocal Recorder, özellikle müzikle ilgilenen kullanıcılara hitap ediyor.

İlhamın ne zaman geleceği belli olmuyor. Bu mantıkla tasarlanan Take Creative Vocal Recorder, kullanıcılarına fikirlerini, bestelerini ve melodilerini anında kaydetme imkanı veriyor. Kayıt işlemlerinden sonra dilersek bunları sosyal çevremizle paylaşabiliyoruz.

Uygulamayı rakiplerinden ayıran en önemli özellik ise çok sayıda ses ayarına sahip olması. Beklentilerinize göre ayarlamaları yaparak sesin en mükemmel haline kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Ayarlar belirli seviyede bir müzik bilgisi gerektiriyor. Bu bakımdan uygulamanın en azından orta seviyedeki müzisyenlere hitap ettiğini söyleyebilirim.

Kaliteli ses çıkışı ve kayıt özellikleri ile Take Creative Vocal Recorder, müzikle ilgilenenlerin kaçırmaması gereken uygulamalardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Recorder App

    Recorder App, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz kapsamlı bir ses kaydetme uygulaması.
  • Voice Recorder Free

    Voce Recorder, iOS cihazlarınız için tam özellikli ve ücretsiz ses kayıt uygulamasıdır.
  • Voice/Ringtone Recorder

    Voice/Ringtone Recorder ike kolayca ses kaydedebilir, düzenleyebilir, zil sesi yapabilir ve paylaşabilirsiniz
  • Awesome Voice Recorder

    Awesome Voice Recorder uygulamasında yüksek kaliteli ses kayıtları alabiliyor ve bu kayıtları dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.
  • Smart Recorder

    Smart Recorder, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde rahatlıkla ses kaydı işlemleri yapabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Sleep Talk Recorder

    Sleep Talk Recorder, uykunuzda konuşup konuşmadığınızı merak ediyorsanız kesin olarak öğrenmenizi sağlayan bir iOS uygulaması.
  • iTalk Recorder

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan ses kaydı yapmak ve daha sonra dinleyebilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • VoCal XL

    VoCal XL, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sesli not alma uygulaması.