Talking Booba 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir yaratıkla sohbet ederek eğlenceli aktiviteler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Her söylediğinizi komik bir ses tonuyla tekrar eden sevimli bir yaratıkla birlikte eğlenceli anlar geçireceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılacağınız Talking Booba 2, mobil platformda keşif ve tasarlama oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan kaliteli bir yapımdır.

Göz kamaştıran animasyonları ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sevimli yaratığınızı karşınıza alarak onunla sohbet etmek ve geçirdiğiniz eğlenceli anları kaydederek arkadaşlarınızla paylaşmaktır.

Saf-akıllı, sakar-marifetli ve komik-ciddi gibi çeşitli kişilik rolleriyle sizi etkileyen bu sevimli karakter ile eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Oyunda Booba adı verilen sevimli bir cin sizi güldürmek için birçok eğlendirici aktivite yapmakta ve sizinle konuşarak söylediklerinizi tekrar etmektedir. Yapmanız gereken tek şey yaratığınıza ayak uydurmak ve stres gidermektir.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncuların hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Talking Booba 2, sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Talking Booba 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
38.9 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir yaratıkla sohbet ederek eğlenceli aktiviteler yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Konuştuklarınızı tekrar eden ve komiklikler yaparak sizi güldürmek için çaba gösteren sevimli bir yaratığı besleyerek onunla eğlenceli anlar geçireceğiniz Talking Booba 2, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyundur.

Eğlenceli animasyonları ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sevimli karakterinizle birlikte çeşitli aktiviteler yaparak eğlenceye doymak ve stres atmaktır. Booba her söylediğinizi tekrar eden ve sizi eğlendirmek için türlü kişilik rollerini üstlenen sevimli bir cindir.

Karakterinizin kafasına, ellerine ve ayaklarına dokunarak onu huylandırabilir ve güldürebilirsiniz. Tekrar etmesini istediğiniz komik şeyler söyleyerek geri dönüş yapmasını sağlayabilir ve ilginç ses tonuyla yaptığı konuşmalarla kahkahalara boğulabilirsiniz.

Eğlenceli aktiviteler yaparak stres gidereceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Keşif ve tasarlama oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan Talking Booba 2, oldukça popüler olan ve 10 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My talking Booba

    Sevimli bir yaratığı besleyerek tüm ihtiyaçlarını gidereceğiniz ve onunla konuşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor
  • Talking Tom Farts

    Yeni Konuşan Tom (Talking Tom) oyununda yiyip uçuyoruz.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.
  • Scrap Clicker 2

    Hurdaları toplayacağız.
  • Spin Blade 2

    Beyblade oyunu oynayacağız.