Talking Tom Candy Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
785 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Konuşan Tom'un şeker dükkanından çalınan şekerlemelerin peşine düşüyoruz.

Talking Tom Candy Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının yer aldığı koşu oyunu. Konuşan Tom’un şeker dükkanından çalınan birbirinden leziz şekerlemelerin peşine düştüğümüz oyun, serinin tüm oyunları gibi rengarenk görseller sunuyor. Yetişkinlerden ziyade çocukların oynayabileceği bir oyun olduğu belirtmek gerek.

Android telefon/tablette oyun oynayan çocuğunuz için indirebileceğiniz renkli, reklamsız, kolay oynanış sunan eğlenceli oyunlardan biri Talking Tom Candy Run. Çocuğunuz Konuşan Tom serisini oynamış olsun olmasın bu oyuna bayılacak! Tek dokunuş kontrol sistemiyle rahat oynanış sunan yeni Konuşan Tom oyununda şekerlemelerimizi çalan hırsızı yakalamaya çalışıyoruz. Şekerlemelerin yola saçılması işimizi kolaylaştırıyor. Bu macerada tek başımıza olmamamız da avantaj. Talking Tom’un yanı sıra Talking Angela, Talking Hank, Talking Ben, Talking Ginger ile oyabiliyoruz ve yoldaki tüm şekerleri toplayabilen özel güçlere sahip 5 farklı arkadaş (pırıltılı kalp, tek boynuzlu at, ejderha, gülen yüz ve mutlu bulut) bize eşlik ediyor.

6 farklı dünyada 80 bölüm sunan Talking Tom Candy Run’da ödül kazandıran günlük görevler de sizi bekliyor.

Erkan Calp

Talking Tom Candy Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
603.7 MB DOSYA BOYUTU

Konuşan Tom'a çalınan şekerlerini geri almasında yardımcı olun.

Talking Tom Candy Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla çalınan şekerlerin peşine düştüğünüz koşu oyunu. Konuşan Tom ve onun sevgilisi Konuşan Angela, Konuşan Hank, Konuşan Ben, Konuşan Ginger ve daha nice sevilen karakterleri bir araya getiren oyunda Konuşan Tom’un şeker dükkanından çalınan şekerlemeleri kurtarmaya çalışıyoruz.

Şekerlerle dolu şehir sokağı, yaz spa ve rollercoaster dünyasında geçen oyunda Konuşan Tom ve arkadaşlarına şekerlemeleri almasında yardımcı oluyoruz. Bu macerada tek başımıza değiliz; tüm şekerleri toplama gibi özel süper güçleri olan sevimli arkadaşlarımız bize eşlik ediyor. Pırıltılı kalp, unicorn, ejderha, gülen yüz ve mutlu bulut hırsızı kovalarken şekerleri almamıza yardımcı oluyor. Kartlarla kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz. Günlük görevlerde özel ödüller de bizleri bekliyor.

Koşma, zıplama, kayma hareketleriyle ilerleyen şeker dolu 80 bölüm sunan Talking Tom Candy Run oyunu, iOS tarafında da ücretsiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Talking Tom Jump Up

    Konuşan Tom ve arkadaşları zıplayarak eğleniyor.
  • Talking Tom Splash Force

    Konuşan Tom, Angela ve arkadaşları su savaşına giriyor.
  • Super Wings - Jett Run

    Harika deneyim sunan bir koşu oyunu
  • Bendy in Nightmare Run

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil koşu oyunu