Tank Nation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
518 TOPLAM İNDİRME
92.2 MB DOSYA BOYUTU

Tank Nation, tankınızı ölümcül silahlar ile donatarak düşmanlarınızı yok etmeye çalışacağınız mükemmel bir iOS aksiyon oyunudur.

Tank Nation, iPad kullanıcıları için bağımlılık yapacak bir aksiyon oyunudur. Klasik bir tank savaşı yapacağınız oyun, keyifli ve sınırsız eğlence sunmaktadır. Sıralı şekilde hamle yapacağınız oyunda en büyük amacınız rakibinizin tankını yok etmek. Bunu yapabilmek için tankınızı düzenlemeli ve güçlendirmelisiniz.

Oyun içerisinde bazı uluslar ve bu uluslara özel tanklar bulunmaktadır. Tanklar farklı özelliklere ve ateş gücüne sahip olabilirler. Kendi özel tanklarınızı oluşturarak her savaş için elinizdeki en iyi tankı seçmelisiniz. Oyunda yapmanız gereken rakibinizin ufak askerlerini yok etmek ve liderlerini öldürmektir. Bunu yaparak turnuvaları kazanabilirsiniz.

Oyunun kontrol mekanizması oldukça basit. Parmağınızı iPad'inizin ekranında ileri sürerek tankınızı ilerletebilir ve geri çekerek ateş edebilirsiniz. Silah cephanenizde yer alan çekiç, havan, ağır silahlar, saldırı silahları ve daha pek çok ölümcül silah arasından en beğendiklerinizi tankınıza ekleyebilirsiniz. Bu silahları doğru yerde kullanarak düşmanlarınızı rahatça yok etme şansı yakalayabilirsiniz.

iPad'leriniz üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Tank Nation oyununu tüm savaş ve aksiyon oyunu severlerin denemesini tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mission Impossible: Rogue Nation

    Mission Impossible: Rogue Nation bolca aksiyon içeren bir görevimiz tehlike oyunudur
  • Road Race Turbo Nation

    Road race Turbo Nation, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir yarış oyunu.
  • Hills of Steel

    Herkes General olmak için savaşıyor.
  • Tank Party!

    Soluksuz tank savaşlarına hazırlanın.
  • Furious Tank : War of Worlds

    Bölgenin hakimi olun!
  • War Machines

    Mobildeki en iyi online tank savaş oyunu
  • AR Smash Tanks!

    Gerçek tank savaşlarına girin!
  • Micro Tanks Online

    Çok oyunculu savaş arena oyunu