Tank Party!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.

Tank Party!, Android platformunda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu tank savaş oyunu olarak yerini alıyor.

Bireysel savaşanın kaybettiği, takım ruhunun ön plana çıktığı online tank savaşı oyununda tempo hiç düşmüyor. Tank savaşlarını seviyorsanız gerçek .io takım savaşını konu alan bu yapıma bir şans vermenizi isterim.

Kuş bakışı kamera açısından oynanış sunan multiplayer tank savaşı Tank Party!’de takım halinde mücadele ediyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla bir araya gelerek küçük bir haritada savaşıyorsunuz. Çifte, roket fırlatıcı, mayın bırakıcı ve daha birçok silahla donatılan savaş tanklarını yönetiyorsunuz. Takımınız kazandıkça yeni ölümcül tankların, yükseltmelerin kilidi açılıyor. Bu arada tankları yönetmek, nişan almak oldukça basit. Kontrol sistemi küçük ekranlı telefonlarda bile rahat oynanış sunacak şekilde tasarlanmış.

Erkan Calp

Tank Party!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
341.4 MB DOSYA BOYUTU

Soluksuz tank savaşlarına hazırlanın.

Tank Party!, tank savaşlarını sevenler için harika bir iOS oyunu.

Savaş tanklarını kontrol ettiğiniz .io uzantılı online multiplayer savaş oyununda takımlara ayrılarak mücadele ediyorsunuz. Shotgun, roket fırlatıcı, mayın bırakıcı ve daha birçok silahla düşman tanklarını temizliyorsunuz. Temposu hiç düşmeyen soluksuz oynayacağınız bir tank savaş oyunu.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan online çok oyunculu tank savaş oyunu Tank Party!’de bireysel savaşan kaybediyor. Oyunun başlangıcında takımlara ayrılıyor ve takım halinde mücadelenizi veriyorsunuz. Haritalar orta çaplı olduğundan keşif yapmadan direkt düşman tanklarını giriyorsunuz. Orta alt noktada aktif olan silahınızı kullanarak yüz yüze geldiğiniz düşmanın işini bitiriyorsunuz. Takım kazandığından bir yandan da arkadaşlarınızı kollamanız gerekiyor. Savaştan zaferle ayrıldığınızda yeni ölümcül tankların kilidi açılıyor, yükseltmeler aktif oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Super Tank Blitz

    Super Tank Blitz Android oyununda kendi tankınızı tasarlayıp online savaşıyorsunuz.
  • Super Mega Death Tank

    Tek kişi düşman üssüne giriyorsunuz.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • TankCraft 2: Build & Destroy

    Üssünüzü kurun ve düşmanı yok edin!