Tank Strike 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
714 TOPLAM İNDİRME

Tank Strike 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank oyunudur

Tank Strike 2016 eğer boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tank oyunu olan Tank Strike 2016'da toprakları düşman tarafından işgal edilmiş br ülkeye konuk oluyoruz. Düşman tankları topraklarımıza girdikten sonra hızlı bir şekilde ilerliyor ve şehirleri birer birer ele geçiriyor. Biz bu saldırı karşısında görevlendirilen bir tank komutanının yerine geçiyoruz ve ülkemizi kurtarmak için savaşmaya başlıyoruz.

Tank Strike 2016'da özel yeteneklere sahip bir tankın pilotluğunu yapıyoruz ve düşman tanklarıyla savaşıyoruz. Oyun boyunca stratejik birş ekilde ilerlememiz gerekiyor. Düşman karşımıza savunma sistemleri yerleştirirken bir yandan bu sistemlerden kaçıyor, diğer yandan düşman tanklarını yok etmeye çalışıyoruz. Tank Strike 2016 içinde farklı savaş alanları, tank geliştirme seçenekleri, sınırsız mermi oyunculara sunulmakta. Oyunun kontrolleri ise karmaşık değil ve genel olarak problem çıkarmıyor.

Can Erdil Şentürk

Tank Strike 2016

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Tank Strike 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank oyunudur

Tank Strike 2016 zamanınızı bolca aksiyon yaşayarak değerlendirmenize imkan veren bir mobil tank oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Tank Strike 2016'da düşman tarafından istila edilmekte olan bir ülkeye konuk oluyoruz ve bu ülkeyi kurtarmak için mücadele ediyoruz. Düşman tankları sınırı aşıp ülkemize girdiğinde şehirleri hızla işgal ediyor ve savunma hatlarını oluşturuyor. Bize düşen görev ise bu savunma hatlarını kırarak düşman tanklarını temizlemek ve topraklarımızı geri kazanmak. Bu iş için de özel olarak geliştirilmiş tankımıza komuta ediyoruz ve savaş alanına çıkıyoruz.

Tank Strike 2016'da oyuncular kendilerine verilen görevleri tamamlamak için farklı mekanlarda savaşıyorlar. Oyunda tanklarla savaşmanın yanında savunma sistemlerinden de korunmaya çalışıyoruz. Bu nedenle oyunda stratejik bnir yapı da söz konusu.

Tank Strike 2016'da bölümleri geçtikçe tankınızı geliştirebiliyor, yeni tankların kilidini açabiliyorsunuz. Oyunun kontrolleri genel olarak problem yaratmıyor.

Tank Strike 2016

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Strike 3D

    Tank Strike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunudur
  • Tank Battle: War of Iron Force

    Tank Battle: War of Iron Force (Tank Strike Battle: Warthunder), tüm Android cihazlarda oynanabilen tank savaşı oyunu.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Craft Tank

    Craft Tank, tank ve savaş oyunları sevenlerin ilgisine çekebilecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir android oyunu.
  • Micro Tanks Online

    İnternetsiz de oynanabilen tank savaş oyunu
  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • Tank Battlegrounds

    Tanklı battle royale oyun
  • Tank Party!

    Takım halinde savaşın, düşman tanklarını bitirin.