Tap Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Zevkli kurgusu ve sürükleyici atmosferiyle mutlaka denemeniz gereken bir oyun

Tap Guns, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu engellerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda puanlar toplayarak arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Tap Guns, reflekslerinizi sınırlarına kadar zorlamanıza olanak sağlıyor. Son derece dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda en uygun zamanda ekrana dokunmalı ve ateş ederek yükseklere tırmanmalısınız. Farklı kurgusuyla dikkat çeken oyunda birbirinden güçlü silahları kontrol edebiliyorsunuz. Silahların geri tepmelerinden faydalanarak mümkün olduğunda yukarı çıkmaya çalıştığınız oyunda aynı zamanda altınları da toplayarak yüksek puanlara ulaşabiliyorsunuz. Başka silahları da satın alabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Renkli atmosferi ve keyifli kurgusuyla Tap Guns mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir mobil oyundur. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Tap Guns mutlaka telefonlarınıza indirmeniz gereken bir oyundur.

Tap Guns oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tap Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir mobil oyun

Tap Guns, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz türden bir mobil oyun olan Tap Guns ile yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Becerilerinizi ve reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan Tap Guns, silahların geri tepmelerinden faydalanarak yukarı tırmanmaya çalıştığınız bir oyundur. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda engellerden kaçmalı ve altınları toplamalısınız. Birbirinden güçlü ve etkili silahların kilitlerini de açabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda en uygun zamanda ekrana dokunmanız gerekiyor. Tek dokunuş moduyla oynanan oyunda son derece basit kontroller bulunuyor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Tap Guns tam size göre bir oyun diyebilirim. Harika bir deneyim sunan Tap Guns, sizleri bekliyor. Renkli atmosferi ve keyifli kurgusuyla Tap Guns mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir mobil oyundur. 

Tap Guns oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Attack

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tap Skaters

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • BreakChest - Golden Tap

    Sürükleyici kurgusuyla dikkat çeken bir beceri oyunu
  • Nonstop Guns

    Hayatta kalmak istiyorsanız durmadan ateş etmelisiniz!
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Alpha Guns

    Alpha Guns, Android platformunda ücretsiz oynanabilir iki boyutlu arcade - aksiyon oyunu olarak yerini alıyor.
  • Guns of Mercy

    Guns of Mercy, atari oyunlarına özlem duyanlar için arcade tarzında Android oyunu.
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu