Tap My Katamari

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Tap My Katamari, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir tıklama oyunudur.

Tap My Katamari, özellikle çocukların oynayabileceği türden bir tıklama oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, yapışkan topların, minik yeşil soyluların ve tembel inek ayıların eğlenceli dünyasında geçen bir maceraya ortak olacaksınız. 

Tap My Katamari'de bir prensin hikayesine ortak oluyoruz. Kralımız bize evreni ve yıldızları yeniden canlandırma görevi veriyor ve tabii bunu tamamen tıklayarak yerine getirmemiz gerekiyor. Bu görev için Katamari denilen ve dokunduğu her şeyi kendisine yapıştıran sihirli bir top verilecek. Biz de bu Katamari'yi büyüterek bir yıldız haline getiriyor ve evreni yeniden canlandırmaya çalışıyoruz. Evden başlayarak, küçük şeylerle ilerliyoruz ve Katamarimiz topladığı şeylerle büyüdükçe daha büyük nesneleri içine alır hale geliyor. Bir süre sonra uzay gemilerini bile toplayabiliyoruz. 

Son derece keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz Tap My Katamari'yi ücretsiz indirebilirsiniz. Özellikle küçük yaştaki oyunseverlerin oldukça hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Gökhan Abay

Tap My Katamari

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Tap My Katamari, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir tıklama oyunudur.

Tap My Katamari, tıklama oyunlarını seven kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek tarzda bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda, evden başlayarak, önce küçük şeyleri toplayarak, daha sonrada hacmimiz büyüdükçe daha büyük şeyleri, mesela arabaları toplayarak ilerliyoruz. Son derece keyifli bir atmosferde oynayabileceğiniz bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Tap My Katamari yapımcıs Bandai Namco'nun da deyimiyle, "yapışkan topların, minik yeşil soyluların ve tembel inek ayıların ve eğlenceli dünyasında geçen ayrı bir tıklama oyunu." Oyunda bir prensi canlandırıyoruz ve onun macerasına ortak oluyoruz. Bir gün Evrenin Kralı bize önemli bir görev veriyor ve yıldızları yeniden canlandırmamız gerekiyor. Tamamen tıklayarak ilerleyeceğimiz oyunda Katamari denilen ve kendisine dokunan her şeyi yapıştıran bir top bize yardımcı oluyor. Son olarak biz büyüdükçe bir yıldız haline geliyoruz ve onları canlandırabiliyoruz. Oldukça keyifli olan Tap My Katamari'nin ücretsiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Temel Özellikleri:

  • Katamariyi tıklayarak yuvarlayabilme
  • Toplanacak 60 farklı nesne
  • Efsanevi boyutlarda büyüme
  • Ekstra özellikleriyle gücünüze güç katacak 35 kuzen
  • Katamari ile yıldız yapma ve çeşitli hediyeler
Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Gu

    My Gu, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.
  • My Talking Panda

    My Talking Panda, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.