Tap 'n Slash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Tap 'n Slash mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Tap 'n Slash eğer fantastik bir maceraya atılmak isterseniz size bolca eğlence sunabilecek bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Tap 'n Slash'da karanlık zindanlara dalarak ganimet ve şöhret peşinde koşan kahramanların hikayesi konu alınıyor. Oyun içinde keşfedilecek bir sürü hazine ve büyülü eşya yer alıyor. Biz de kahramanlarımıza bu hazine, büyülü silah ve zırhlara ulaşmaları için yardımcı oluyoruz.

Tap 'n Slash'ta temel olarak kahramanımız zindan içinde yol alırken onu yönlendiriyoruz ve ölümcül tuzaklara takılmamasını sağlıyoruz. Bir yandan da karşımıza çıkan düşmanlarla kılıcımızı veya büyülerimizi kullanarak savaşıyoruz. Canavarları yok ettilçe tecrübe puanı kazabilmekteyiz ve seviye atlayabilmekteyiz. Seviye atladıkça da kahramanımızın yeteneklerini geliştirebiliyoruz ve onu daha güçlü hale getirebiliyoruz.

Tap 'n Slash'da farklı kahraman seçeneklerine sahibiz ve bu kahramanlar kendilerine has savaş stillerine sahipler. Kimi kılıç kullanmakta ustayken kimi büyü yapabiliyor. Kahraman isimlerinde ise mizahi bir yaklaşım söz konusu; örnek olarak barbar kahramanımızın adı Canon.

Tap 'n Slash retro tarzda grafiklere, ses efektlerine ve müziklere sahip bir mobil oyun ve basit bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Tap 'n Slash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Tap 'n Slash bolca aksiyon sunan bir mobil rol yapma oyunudur

Tap 'n Slash, retro tarzıyla ve hızlı, aksiyon dolu oynanışıyla oldukça eğlenceli bir boş vakit öldürme seçeneği sunan bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Tap 'n Slash'da fantastik bir maceraya atılan kahramanları yönetmekteyiz. Oyuna kahramanımızı seçerek başlıyoruz. Bize Conan Xena, Gandalf gibi ünlü film kahramanlarını temsil eden kahraman seçenekleri sunuluyor. Canon, Randalf ve Xera adını alan bu çakma kahramanlarımız bize oyunun mizahi bir içeriğe sahip olduğunu işaret ediyor. Seçimimizi yaptıktan sonra tehlikeli zindanlardaki yolculuğumuz başlıyor. Amacımız zindanları temizleyerek hazine sandıklarını ve büyülü eşyaları ele geçirmek.

Tap 'n Slash'da karşımıza orklar, goblinler, yaşayan ölüler ve iskeletler gibi farklı düşmanlar çıkıyor. Bu düşmanları yok ederek ilerledikçe zindan patronuna geliyor. Zindan patronunu yok ettiğimizde ise bizi hazine sandıkları ve büyülü eşyalar bekliyor. Düşmanları yok ettikçe tecrübe puanı kazanıyoruz ve seviye atlıyoruz. Seviye atlayınca kahramanımızın yetenekleri de gelişiyor. Ayrıca yeni kahramanların kilitleri belli seviyelerde açılıyor.

8 bit grafiklerle donatılmış olan Tap 'n Slash oldukça basit bir oynanışa sahip. Tap 'n Slash'ı genel olarak özetlemek gerekirse kolay bir şekilde oynanabilen, sevimli retro grafiklere sahip olan ve kısa sürede bağımlılık yapan bir oyun olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Samurai Kazuya : Idle Tap RPG

    Efsane samurayları yenerek kardeşinizi kurtarın.
  • Implosion

    Implosion hack and slash dinamiklerine sahip olan bir mobil rol yapma oyunu
  • Idle Tap Pirates

    İlginç yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlara katılacağınız bağımlılık yapıcı bir oyundur.
  • My Oasis-Tap Sky Island

    Hayvanların ve bitkilerin yer aldığı keyifli bir ada geliştirme oyunudur.
  • Tap Tap

    Tap Tap, Genetic Games tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.