Tap Tap Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME

Tap Tap Builder, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz şehir kurma oyunu.

Tap Tap Builder, Android platformundaki şehir kurma oyunları arasından refleksleri öne çıkaran farklı oynanışıyla ayrılıyor. Hem telefon hem de tablette keyif alarak oynayacağınız şehir simülasyon oyununda görevlere bağlı kalmadan hayalinizdeki şehri oluşturabiliyorsunuz.

Retro stili üç boyutlu görselleriyle eski oyunculara nostalji yaşatan Tap Tap Builder şehir kurma oyununda bomboş ağaçlıklı alanı yaşanabilir bir yer hatta herkesin yaşamak isteyeceği bir şehir haline getirmek için uğraş veriyorsunuz. İşe yol yaparak başlıyorsunuz. Zaten oyunun başlangıcında yardımcı çıkıyor; şehrinizi nasıl oluşturacağınızı kolaylıkla öğreniyorsunuz.

Oyunu benzerlerinden ayıran nokta tam da burada ortaya çıkıyor. Bir şeyleri inşa edebilmek için menüden seçim yapıp ardından konumunu belirlemeniz yeterli olmuyor. İnşa süresince seri dokunuşlar yapmanız gerekiyor. Para sıkıntısı çektiğiniz zaman da aynı şekilde ekrana mümkün olduğunca seri dokunarak maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Bu şekilde gelişmek yorucu gelirse işçi alıp onlarla devam etme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Tap Tap Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
197 MB DOSYA BOYUTU

Tap Tap Builder, seri dokunuşlarla şehir kurmaya çalıştığınız ücretsiz bir mobil oyun.

Tap Tap Builder, iPhone ve iPad’inizde oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız şehir kurma oyunu. Minimalist, detaylı hazırlanmış enfes görsellere sahip şehir simülasyonu oyununda reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor. Tabii ki şehrinizi herkesten önce bitirmek istiyorsanız…

iOS platformunda ücretsiz oynanabilir sayısız şehir kurma oyunu arasından hızlı oynanışıyla ayrılıyor Tap Tap Builder. Ağaçlarla dolu yemyeşil bir alana şehir kurma fikri hoş olmasa da oyunda herkesin akın edeceği bir şehir oluşturmak zorundasınız. Dilediğiniz binayı dilediğiniz noktaya dikme lüksüne elbette sahipsiniz.

Oyun farkını bu noktaya size gösteriyor. İster yol yapın, isterseniz de bina dikin… Her ne yaparsanız yapın parmaklarınızı son derece seri kullanmalısınız. Klasik menüden seçim yapıp her şeyi işçilere bırakma lüksünüz de var ancak oyunun asıl zevki bu şekilde çıkıyor. Sadece inşa aşamasında değil; para kazanmak için de hızlı olmalısınız. Kısacası bu şehir kurma oyununda hız var; sıkıcı bekleme süresini atlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Tap Fish - AbyssRium

    Tap Tap Fish - AbyssRium, VR (sanal gerçeklik) desteği sunan su altı oyunu.
  • Tap Tap Timber

    En iyi oduncu olmaya çalışacağız.
  • Tap Flight : Beyond Tail

    Tap Flight : Beyond Tail, Android platformunda ücretsiz oynanabilen uçak savaş oyunları arasında.
  • Tap Tap Capitalist

    Bir iş adamı olarak farklı alanlarda onlarca yatırım yapabileceğiniz eğlenceli bir oyudur.
  • Tap Tap Plaza

    Kendi mağazalarınızı açarak farklı ürünler pazarlayabileceğiniz eşsiz bir ticaret oyundur.
  • Tap Tycoon

    Tap Tycoon, ekrana dokunup para basarak ülkenizi yöneteceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu