Tap Titans 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Tap Titans 2 mobil oyunu, bir kılıç ustası olarak rol yapma tarzında oynayabileceğiniz ve zamanınızı eğlenceyle dolduracak bir tür aksiyon oyunudur.

Tap Titans 2 mobil oyunu tıpkı serinin ilk oyunu gibi titanlara karşı savaşmayı içeriyor. Tap Titans 2 oyununda titanlar şimdi daha kuvvetli geri dönmüş durumda. Kılıcını bir müzik aleti ustalığıyla kullanmalı ve titanları mağlup edeceğiniz bu yolculuğa bir an önce başlamalısınız. Titanlar dünyayı istila etti ve zaman daralıyor. Kılıç ustası olarak bu kutsal görevi üstlenmek için Tap Titans 2 mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirmeniz yeterli.

Her biri elle çizilmiş 120 yeni titanın katıldığı oyunda yeni yetenekler kazanabilir ve hayvanlar, kılıçlar gibi çeşitli ekipmanlarla gittikçe güçlenen titanlara karşı siz de gittikçe güçlenebilirsiniz. Unutmayın ki sizi güçlü kılan biraz da rakibinizin gücüdür.

Yağız Sarman

Tap Titans 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
569 MB DOSYA BOYUTU

Tap Titans 2, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve bir kılıç ustası olarak titanlarla mücadele edeceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Tap Titans 2 mobil oyunu, titanlara karşı savaşın devam ettirildiği rol yapma tarzında oynanan bir aksiyon oyunudur.

Kaliteli grafikleri ve elle çizilmiş eşi benzeri olmayan titan karakterleriyle öncelikle görsel bir tatmin yaratmayı başaran Tap Titans 2 mobil oyunu, serinin ilk oyununda olduğu gibi titanlara karşı sürdürülen savaşı daha da şiddetlendirmiş durumda. Titanlar bu sefer gerçekten çok güçlü olarak geri dönmüş ancak sizin gibi bir kılıç ustası da bunun üstesinden gelecektir.

Oyunda ilerledikçe çeşitli ekipmanlarla karakterinizi donatabilir ve toplayacağınız farklı becerilerle kahramanınızın gücüne güç katabilirsiniz. Karakter güçlendirmesini ihmal etmemeniz gerekiyor. Zira oyunda ilerledikçe titanlar güçleniyor. Bu durumda aynı oranda siz de güçlenmelisiniz. Dünyada milyonlarca mobil oyuncu tarafından oynanan Tap Titans 2 mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samurai Kazuya : Idle Tap RPG

    Efsane samurayları yenerek kardeşinizi kurtarın.
  • Tap Titans

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Olympians vs. Titans

    Olympians vs. Titans, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Kings Hero 2: Academy

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Tap 'n Slash

    Tap 'n Slash mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Tiny Gladiators 2

    Ufak gladyatörler arenada!
  • 9 Lives: A Tap Cats RPG

    Zevkli ve sürükleyici atmosfere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.