Tat ile Pratik Tarifler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.

Tat ile Pratik Tarifler, Tat markası tarafından geliştirilmiş, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yemek tarifleri uygulamasıdır. Akşama ne pişirsem derdinden çok çekiyorsanız ve konserve ürünleri sık sık kullanıyorsanız bu uygulamayı kullanışlı bulacağınıza inanıyorum.

Uygulama ile pratik tariflere ulaşmak için yapmanız gereken tek şey uygulamayı açtıktan sonra telefonunuzu  herhangi bir Tat logosu üzerine getirmek ve karşınıza çıkacak olan tarifleri görmek. Daha sonra isterseniz bu tarifleri kaydedebilir ve isterseniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Akıllıca düşünülmüş bir uygulama olduğunu düşündüğüm Tat ile Pratik Tarifler, yaptığı işi düzgün yapmakla kalmıyor ayrıca size görsel olarak da bir ziyafet sunuyor. Bir Tat logosu bulup tarattıktan sonra karşınıza hoş bir tarif kitabı çıkıyor ve bir sonraki sayfaya geçmek için tek yapmanız gereken telefonunuzu sallamak oluyor.

Sürekli güncellenen tariflerle çok hoş bir uygulama olan Tat ile Pratik Tarifler'i herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Tat ile Pratik Tarifler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.

Her akşam ne yemek yapayım diye düşünmekten sıkıldıysanız ve yeni, kolay, pratik ama lezzetli yemek tarifleri arıyorsanız, Tat markası tarafından geliştirilmiş olan Tat ile Pratik Tarifler uygulaması tam size göre olabilir.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Tat ile Pratik Tarifler, çok akıllıca düşünülmüş, dikkat çeken ve etkileyici bir uygulama. Bu uygulamayı kullanarak pratik ve lezzetli tariflere tek bir dokunuşla ulaşabiliyorsunuz.

Uygulama ile tariflere ulaşmak için yapmanız gereken ise çok basit;  telefonunuzu  herhangi bir Tat logosu üzerine getiriyorsunuz ve karşınıza pek çok tarif sunan bir tarif kitabı çıkıyor. Bir sonraki tarife geçmek için ise telefonunuzu sallamanız yetiyor. Yine bu tarifleri kaydedebiliyor ve isterseniz arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Bunu da çok hoş görsellerle yapan uygulama adeta size bir görsel ziyafet yaşatıyor. Eğer siz de bu tür yemek tarifleri uygulamalarını seviyorsanız, Tat ile Pratik Tarifler'e göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bizim Tarifler

    Bizim Tarifler uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Efsane Tarifler

    Efsane Tarifler, resimli yemek tarifleri paylaşanların bir araya geldiği sosyal ağ uygulaması.
  • Kadınca Tarifler

    Ne yemek pişireceğiniz konusundaki endişelerinize Kadınca Tarifler uygulamasıyla son verebilirsiniz.
  • Vestel Sesli Tarifler

    Vestel Sesli Tarifler uygulamasında tüm yemek tariflerini sesli ve yazılı olarak inceleyebilirsiniz.
  • Fridge Food

    Sen de bu tarifler sayesinde bir yemek ustası olabilirsin.
  • Tarif Dükkanı

    Tarif Dükkanı uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızdan kolayca yemek tariflerinizi satabilir ya da yeni tarifler bulabilirsiniz.
  • Pratik!

    Gündelik hayatta işinize yarayacak birçok pratik bilgiye ulaşabilirsiniz.