Tatlı Hayvanım

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklarınızın keyifli vakit geçireceği Tatlı Hayvanım oyununda, evcil hayvanınızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılayarak onunla keyifli zaman geçirebiliyorsunuz.

Evcil bir hayvana sahip olmak istiyor fakat çeşitli nedenlerden dolayı yapamıyorsanız, sizlere sanal bir evcil hayvan sunan Tatlı Hayvanım uygulamasını indirebilirsiniz.

Seçtiğiniz evcil hayvan ile her gün ilgilenerek onu eğlendirebilir, yemek yedirebilir, yıkayabilir, uyutabilir ve oyunlar oynayabilirsiniz. Gerçek bir hayvanla nasıl ilgileniliyorsa, aynı şekilde sanal evcil hayvanınızla da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Küçük hayvanınızın rengini de değiştirebilmenize imkan sunan oyun, sanal olarak beslediğiniz hayvanınıza istediğiniz gibi bir yuva oluşturmanızı sağlıyor.

Özellikle küçük çocuklarınızın eğlenceli vakit geçireceğini düşündüğüm Tatlı Hayvanım uygulaması, gerçekleştirdiğiniz aktivitelere bağlı olarak ücretsiz para kazanma imkanı da sunuyor. Kazandığınız paraları ise yine oyundaki nesnelere harcayarak kullanabiliyorsunuz.

Çocuklarınız için hem faydalı hem de eğlenceli bir uygulama olan Tatlı Hayvanım oyununu Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sweet Land

    Sweet Land, Android akıllı telefon ve tabletlerde oynanmak üzere geliştirilmiş bir tatlı yapma oyunu.
  • The Smurfs Bakery

    Şirinler köyünün tatlı krizi tuttuğunda mutfakta sizin olmanız herkesi mutlu edecektir. The Smurfs Bakery çocuklar için hazırlanmış aşçılık oyunu.
  • Crazy Dessert Maker

    Pasta ve tatlı yapmaya hevesli çocuklar için ücretsiz bir oyun olan Crazy Dessert Maker oldukça ilgi gören popüler bir uygulama.
  • Perfect Potion

    Büyüleyici yemek ve tatlı tarifleri keşfedebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Yemek Tarifi

    Yemek ve tatlı tariflerine internet bağlantısı olmadan hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Puzzle Aquarium

    Sualtındaki tatlı balıklarla birlikte akvaryum bulmacalarını çözün.
  • Jellipop Match

    Yepyeni bir tatlı şehri kurmaya hazır mısın?
  • Wobble Up

    Küçük ve tatlı bir karakterin içerisinde bulunduğu bulmacayı çözmesine yardım edin.