Taxi Driver 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
612 TOPLAM İNDİRME

Taxi Driver 2017, Andorid işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan bir taksi sürme simülasyonudur.

Taxi Driver 2017, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir taksi simülasyonudur. 

Mobil platformlar için çıkmış son zamanlardaki en başarılı oyunlardan bir tanesi olan Taxi Driver 2017, sizi büyükçe bir şehrin ortasına bırakıyor ve kendi taksici kariyerinizi yapmanıza imkan veriyor. Her ne kadar taksici kariyeri yapmak ilgi çekici gelmese de, açık dünya oynanışı ve yüksek grafikleri ile birçok oyuncunun ilgisini çekebilecek türden. Üstelik böylesine grafiklerle birlikte çok iyi de bir oynanış sunmaları, oyunu gerçek bir "editörün seçimi" yapıyor. 

Oyuna başladığınızda ekranınızda iki farklı seçenek görüyorsunuz: Bunlardan bir tanesi "taksici kariyeri" bir diğer ise "serbest sürüş". Kariyer tarafını seçerseniz karşınıza görevler geliyor ve görevleri tamamladıkça para kazanıyorsunuz. Kazandığınız paralar ile yeni arabalar satın alabildiğiniz gibi oyundaki en önemli ihtiyaç olan benzin giderlerini de karşılıyorsunuz. Serbest sürüş tarafına girdiğinizde, kullanmakta olduğunuz arabanız ile şehirde istediğiniz gibi gezebiliyorsunuz. Grafikleri ve oynanışıyla tam puan alan bu oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri, hemen aşağıda duran videodan alabilirsiniz.

İyi oyunlar!

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taxi Driver 3D : Hill Station

    Taxi Driver 3D : Hill Station mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Taxi Driver 3D

    Taxi Driver 3D, şehir içerisindeki müşterileri istedikleri yere götürüp para kazanabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir taksi sürme oyunudur.
  • Taxi Driver USA New York 3D

    Taxi Driver USA New York 3D, New York sokaklarında taksicilik yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir Android taksi simülasyonu.
  • Extreme Taxi Sim 2017

    Extreme Taxi Sim 2017, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz taksi simülatör (simülasyon) oyunu.
  • Downtown City Taxi Driver 3D

    Downtown City Taxi Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.