taxi.eu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Dışarıda taksi aramanıza gerek kalmadan, size en yakın taksiyi yönlendiren başarılı bir uygulama.

Taxi.eu Yolda Arama Cepte Ara uygulaması sayesinde artık taksi bulma derdinden kurtularak, GPS aracılığıyla bölgenize en yakın taksiyi çağırabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden, GPS özelliğini kullanarak bulunduğunuz bölgeye en yakın taksiyi bularak size yönlendiren uygulama, taksi arama derdine son verecek gibi görünüyor. 62.000 taksi ve 160.000 şoför ile hizmet veren uygulama, taksi bekleme süresini azaltmak ve güvenle seyahat etme amacıyla geliştirilmiş.

Avrupa’nın en büyük taksi yönetim sistemi olan uygulama 12 ülkede, 90’dan fazla şehirde hizmet veriyor. Ülkemizde de şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veren uygulamanın yakında diğer şehirlerde de aktif olarak kullanılacağını düşünüyorum.

Uygulamanın aktif olduğu bazı şehirler şu şekilde: Berlin, Viyana, Brüksel, Hamburg, Münih, Potsdam, Lyon, Prag, Zürih, Lüksemburg, Atina, İstanbul, Amsterdam, Kopenhang, Roterdam, Belgrad, Düseldorf, Frankfurt, Stutgart, Essen, Cenevre, Leipzig, Hannover, Antwerp, Basel, Graz, Salzburg, Linz, Duisburg, Wuppertal, Bielefeld, Munster, Ausburg, Kiel, Aachen, Würzburg, Restat, Baden-Baden, Neumünster, Schwechat, Ludwigsburg, Ulm, Erfurt, Aschaffenburg, Gaggenau, Pinneberg.

Volkan Yılmaz

taxi.eu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

Avrupa'nın en büyük taksi yönetim sistemi olan bu uygulama ile bölgenizdeki en yakın taksiyi çağırabilir ve güvenle seyahat edebilirsiniz.

Dışarıda taksi arama konusunda sıkıntı çekiyorsanız, taxi.eu Yolda Arama Cepte Ara uygulaması ile bölgenizde bulunan en yakın taksiyi iOS cihazlarınız üzerinden çağırabiliyorsunuz.

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama, cihazınızın GPS özelliğini kullanarak uygulamaya kayıtlı taksi duraklarını ve taksileri harita üzerinde görebilmenize imkan tanıyor. 62.000 taksi ve 160.000 şoför ile hizmet veren taxi.eu Yolda Arama Cepte Ara, kullanıcılarının taksi bekleme süresini azaltmayı ve güvenle seyahat edebilmelerini ilke edinerek geliştirilmiş.

Avrupa’nın en büyük taksi yönetim sistemi olan uygulama 12 ülkede 90’dan fazla şehirde kullanıcılarına hizmet veriyor. Ülkemizde de şu an sadece İstanbul’da hizmet veren uygulamayı, zamanla diğer büyük şehirlerde de kullanabileceğimize inanıyorum.

Uygulamanın kullanıldığı bazı şehirler şu şekilde sıralanıyor: Berlin, Viyana, Brüksel, Hamburg, Münih, Potsdam, Lyon, Prag, Zürih, Lüksemburg, Atina, İstanbul, Amsterdam, Kopenhang, Roterdam, Belgrad, Düseldorf, Frankfurt, Stutgart, Essen, Cenevre, Leipzig, Hannover, Antwerp, Basel, Graz, Salzburg, Linz, Duisburg, Wuppertal, Bielefeld, Munster, Ausburg, Kiel, Aachen, Würzburg, Restat, Baden-Baden, Neumünster, Schwechat, Ludwigsburg, Ulm, Erfurt, Aschaffenburg, Gaggenau, Pinneberg.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.