Tazedirekt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Tazedirekt, sağlıklı beslenmek isteyen kullanıcılara hitap eden bir uygulama.

Tazedirekt, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir organik gıda marketi uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde kullanıcılar tamamı organik olan ürünler arasından dilediklerini sipariş verip, çok daha sağlıklı bir beslenme düzenine sahip olabiliyorlar.

Bildiğiniz gibi sağlıklı beslenmek, sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yediğimiz yiyecekler metabolizmamızı direkt olarak etkilemekte. Dolayısıyla yediklerimizin hem doğal hem de taze olması sağlığımız için kritik bir öneme sahip. Tazedirekt tam da bu noktada sahneye çıkarak kullanıcılara hem sağlıklı hem de lezzetli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Uygulamayı kullanarak Bursa Boğazköy Çiftliği'nde yetişen en taze ürünleri, sebzeleri ve meyveleri mobil cihazımız üzerinden sipariş verebiliyoruz. Her biri kendi alanında uzman çiftçi ve gurmelerin önerileri doğrultusunda hazırlanan bu ürünler hem damak tadınıza hem de sağlığınıza hitap ediyor.

Tazedirekt üzerinden verilen siparişler özel soğutmalı araçlarla, hiç kimsenin eli değmeden ve tamamen profesyonel gözetim altında tutularak transfer ediliyor. Buna paralel olarak ürünlerin yetiştirilme ve üretilme koşulları da sürekli olarak gözetim altında tutuluyor. Kısacası Tazedirekt hijyen ve kalite konusunda kafamızda en ufak bir soru işareti dahi bırakmıyor. Haftanın 7 günü hizmet veren servisten ne zaman isterseniz sipariş verebilirsiniz.

Yedikleriniz konusunda titiz bir tutum sergiliyorsanız Tazedirekt sizi bu konuda asla pişman etmeyek bir uygulama.

Emircan Erdoğan

Tazedirekt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

Tazedirekt, sağlıklı beslenmek isteyen herkesin denemesi gereken, faydalı bir uygulama.

Tazedirekt, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde hiçbir ücret ödemeden kullanabileceğimiz bir organik gıda marketi uygulaması olarak dikkatlerimizi çekti. Bu uygulama sayesinde sadece mobil cihazlarımızı kullanarak, onlarca farklı organik sebze, meyve, et ve süt ürünleri arasından dilediklerimizi seçip, sipariş verebiliyoruz.

Beslenme uzmanları her fırsatta sağlıklı beslenmenin insan sağlığı üzerinde ne denli öneme sahip olduğunu vurguluyorlar. Fakat ne yazık ki günümüz şartlarında taze sebze, meyve, et ve süt ürünlerine ulaşmak pek kolay olmuyor. Özellikle yoğun bir çalışma temposuna sahip olan kişiler, mutfak işleri için çok fazla vakit kaybetmek istemiyorlar ve dolayısıyla ister istemez sağlıksız beslenme alışkanlıklarına sahip oluyorlar.

Neyse ki Tazedirekt isimli bu uygulama hem taze hem de en lezzetli ürünleri vakit kaybetmemize müsaade etmeden yanıbaşımıza getiriyor. Uygulama üzerinde onlarca sağlıklı ve taze ürün yer alıyor. Sunulan organik ürünler arasında sebzeler, meyveler, kahvaltılık ürünler, süt ürünleri, etler ve dahası mevcut. Bunların hepsi Bursa Boğazköy Çiftliği'nde uzmanlar tarafından yetiştiriliyor. Her biri özel eğitimli olan çiftçi ve gurmeler ürünlerin yüksek kaliteli olması için çaba harcıyor.

Uygulama üzerinden sipariş verdiğimizde ürünler özel soğutmalı araçlarda, el değmeden ve tamamı profesyonellerden oluşan bir ekip kontrolünde taşınıyor. Lezzetten ödün vermediği gibi hijyenden de ödün vermeyen bu uygulamanın tek bir hedefi var o da kullanıcılarına sağlıklı, lezzetli ve en temiz ürünleri sunmak.

Kısacası sağlıklı beslenme konusunda hassas olan kişiler Tazedirekt'i mutlaka denemeli. Ne yediğinize dikkat ediyorsanız bu uygulama sizi fazlasıyla memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.