Tchibo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Tchibo, Android cihazlar için geliştirilmiş bir alışveriş uygulamasıdır.

Tchibo uygulaması, mobil cihazınız üzerinden alışveriş yapabileceğiniz bir Android uygulamasıdır. Yüzlerce çeşit ürünü inceleyebilir, anında sipariş verebilirsiniz.

Tchibo mağazasının ürünlerine göz atabileceğiniz uygulama, modern arayüzüyle göz kamaştıran bir tasarıma sahip. Uygulamada sunulan birçok fonksiyon, alışveriş deneyiminizi keyifli hale getiriyor. Her hafta sunulan yenilikleri uygulama ile takip edebilirsiniz. Mağaza Arama özelliği ile size en yakın mağazayı harita üzerinde görebilir, adresini ve yol tarifini alabilirsiniz. Telefonunuza direkt olarak gönderilen hediye kuponlarını, alışverişlerinizde anında kullanabilirsiniz. (Uygulama içindeki ilgili bölüme geliyor. Bunun için sisteme üye olmanız gerekmektedir.) Cafissimo bölümünde, mükemmel bir kahve deneyimi için sunulan kahveler ve kahve makinelerini inceleyebilirsiniz. Fırsat Reyonu’nu takip ederek, stoklarla sınırlı indirimli ürünleri keşfedebilirsiniz. Uygulamada QR Okuyucu özelliği de bulunuyor. Ürün ambalajlarındaki ve kataloglardaki kare kodlarını tarayarak daha fazla bilgi edinebiliyorsunuz.

Online alışveriş yapmaktan keyif alıyorsanız uygulamayı incelemenizi öneririz. Tchibo tarafından geliştirilen bu uygulama Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Tchibo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
13.7 MB DOSYA BOYUTU

Tchibo, iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş bir online alışveriş uygulamasıdır.

Tchibo, alışveriş deneyiminizi parmaklarınızın ucuna kadar getiren, iOS kullanıcıları için geliştirilmiş bir alışveriş uygulamasıdır.

Uygulama ile, Tchibo mağazasının ürünlerine mobil cihazınız üzerinden göz atabilirsiniz. Kolay anlaşılır bir arayüzle tasarlanan uygulamada, her  yerden ve her zaman anında alışveriş yapabilirsiniz. Çevrenizde size en yakın Tchibo mağazasını, Mağaza Arama fonksiyonu ile bulabilir, mağazaya ait adres, telefon ve yol tarifini alabilirsiniz. Alışverişlerinizde kullanmanız için size gönderilen hediye kuponlarını, belirtilen koşullar çerçevesinde anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Cafissimo bölümünde, kapsül kahveler ve kahve makinelerini inceleyebilirsiniz. Fırsat Reyonu’nu takip ederek, kampanyalı ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. QR Okuyucu sayesinde, ürün ambalajlarındaki ve mağaza kataloglarındaki kare kodlarını tarayıp, ürün hakkında daha detaylı bilgi alabiliyorsunuz.

Online alışveriş benim işim, her yerden durmaksızın alışverişimi yaparım diyorsanız uygulamayı deneyebilirsiniz. Uygulama iOS kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulmuştur.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.