Ted the Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Ted the Jumper karşımıza yüksek kaliteli bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.

Ted the Jumper, Android işletim sistmeine sahip akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir bulmaca oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda kaliteli grafikler ve akıcı animasyonlar zenginleştirilmiş bir atmosferde sunulan bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Oyundaki temel amacımız kontrolünü ele aldığımız karakteri bölümlerde bulunan tüm kutuların üzerinden geçirmek ve bitiş noktasına ulaşmak. Bunu yapması pek kolay olmuyor çünkü karakterimiz sadece ileri, sağa ve sola gidebiliyor. Yanlış yaptığımız bir hamleyi geri giderek telafi etme şansımız yok. Şayet bir hata yaparsak bölüme tekrar başlamamız gerekiyor.

Thed the Jumper'da dört farklı oyun modu sunuluyor. Bu modların her biri oyuncuya farklı bir deneyim yaşatmak adına orijinal altyapılarda sunuluyor. Örneğin hikaye modunda oyunun genel akışına uygun halde ilerlerken şampiyona modunda arakdaşlarımıza karşı rekabet edebiliyoruz. Eğer canınız pratik yapmak isterse antrenman modunda vakit geçirebilirsiniz. En sonki modda ise tamamen eğlence üzerine kurulu bir bölüm tasarımı sunuluyor.

Genel olarak oyunun başarılı bir çizgide ilerlediğini söyleyebiliriz. Açıkçası oyunu oynarken bir hayli keyif aldık ve bulmaca oyunlarından hoşlanan herkesin aynı duyguları yaşayacağını düşünüyoruz.

Emircan Erdoğan

Ted the Jumper

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Ted the Jumper, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir bulmaca oyunu.

Ted the Jumper, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu. Gelişmiş grafikleriyle dikkatimizi çeken bu oyunda Ted ismindeki bir karakteri kontrol ediyoruz ve bölümleri başarılı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyunda sıkı kurallar var ve eğer bunları uygulamazsak bölümleri geçemiyoruz. Oyundaki temel amacımız bölümlerdeki tüm kutuların üzerinden geçerek bitişe varmaya çalışıyoruz. Kontrol ettiğimiz karakter sağa, sola ve ileri gidebiliyor. Geriye gitmek mümkün değil. Bu kural da oyunu zorlayıcı yapan faktörler arasında.

Ted the Jumper bünyesinde dört farklı oyun modu barındırıyor. Tüm bu modlar farklı bir özelliği ön plana çıkartıyor. Örneğin hikaye modunda oyunun akışına göre ilerlerken antrenman modunda becerilerimizi geliştirmek için pratik yapabiliyoruz. Şampiyona modunda arkadaşlarımıza mücadele etme şansına sahip oluyoruz. En son olarak açılan özel mod ise yalnızca eğlence amaçlı tasarlanmış.

Eğer bulmaca oyunlarına ilgi duyuyorsanız ve bu kategoride oynayabileceğiniz yüksek kalite bir oyun arıyorsanız Ted the jumper tam aradığınız yapım olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Jumper

    Beat Jumper, yüksek tempolu beceri oyunu.
  • Block Jumper

    Block Jumper, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Planet Jumper

    Planet Jumper oyununda kendi karakterinizle birlikte uzayda uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
  • Hoops Jumper

    Hoops Jumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Stickman Base Jumper

    Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Base Jumper 2

    Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Rope Jumper Hero

    Stickman Rope Jumper Hero, ana karakteriniz olan çöp adam ile birlikte zorlu yolları ip kullanarak ilerlemenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Super Block Jumper

    Super Block Jumper, zıplayarak ilerlemeye çalışacağınız ve böylece yüksek puan almaya çalışacağınız eğlenceli bir Android zıplama oyunu.