Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
403 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends sevilen çizgi kahramanlar Ninja Kaplumbağalar'ın maceralarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ninja kaplumbağalar oyunu olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends'da Kraang'a karşı mücadele eden ve dünyayı istila etmesini engellemeye çalışan kahramanlarımızın hikayesi konu alınıyor. Kraang dünyayı ele geçirebilmek için süper mutantlardan oluşan bir ordu kurmaya karar veriyor. Bu iş için de farklı mutantları kaçırarak DNA'larını topluyor. Kaçırılan mutantların arasında ninja kamplumbağalarımız da yer alıyor. Leonardo ise kaçırılmaktan kurtuluyor ve kardeşlerini bulmak ve serbest bırakmak için çabalıyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardım ediyoruz.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends'da oyun boyunca farklı mutantları temsil eden kartları topluyoruz ve bu kartları kullanarak kendi kahraman takımımızı oluşturuyoruz. Shredder ve Kraang gibi bölüm sonu canavarlarıyla savaşabildiğimiz oyunda sıra tabanlı bir savaş sistemi mevcut. 35 farklı kahraman kartının yer aldığı oyunda savaşları kazandıkça sahip olduğumuz kartları geliştirebilmemiz ve kahramanlarımızı güçlendirebilmemiz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
262 MB DOSYA BOYUTU

Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends, iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan yeni Ninja Kaplumbağalar oyunu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends, bir dönem izlediğimiz popüler çizgi film ve filmi de yapılmış olan Ninja Kaplumbağaların mobil oyunu. Mobil platformda da seri haline gelen oyunun yenisinde portala hapsedilen arkadaşlarımızı kurtarmaya çalışıyoruz.

Jurassic Park, The Flinstones, Kung Fu Panda oyunlarının geliştiricisi tarafından iOS platformuna çıkarılan yeni Ninja Kaplumbağalar oyunu hikaye üzerine kurulu olduğundan kısaca bahsetmek istiyorum. Suçların ardı ardına işlendiği New York şehrinde kahramanlarımız şehrin arka sokaklarından birinde gerçekleşen bir olayı takiptedirler. Shredder ve Kraang’ın emrinde çalışan iş adamlarının neler çevirdiklerine daha yakından bakmak isteyip çatıdan üzerlerine atlarlar ancak bu bir tuzaktır. Aracın kapısının açılmasıyla duvarda bir geçit açılır ve Leonardo hariç tüm kaplumbağalar portala geçiş yapar. Bizim görevimiz Leonardo’ya arkadaşları kurtarmasında yardımcı olmak.

7 bölüm 70 aşamadan oluşan oyunda Leonardo’yu üst kamera açısından görüyoruz. Karşımıza Shredder, Kraang’e çalışan çok sayıda düşman çıkıyor ve oyunun ilerleyen dakikalarında ayrılmaz ikili Rocksteady ve Bebop’a da rastlıyoruz. Düşmanlarımızı alt etmek için ebette kılıcımızı kullanıyoruz ancak düşmanın üstünde kombo yapma şansına sahip değiliz. Saldırdıktan sonra saldırının gelmesini bekliyoruz ve aynı anda iki düşmana saldıramıyoruz. Yani sıra tabanlı oynanış hakim.

Shredder ve beyin Kraang’in üzerimize saldığı düşmanları yendiğimiz vakit kartlar açılıyor ve her seferinde yeni bir mutant arkadaşımızla tanışııyoruz. Arkadaşlarımızın da yardımıyla portala hapsedilen kardeşlerimize ulaşmamız kolaylaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power

    Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, Ninja Kaplumbağalar'ın yerine geçip kötülerle dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run ile Ninja Kaplumbağalar'ın heyecan dolu maceralarına tanık oluyoruz
  • TMNT: Mutant Madness

    TMNT: Mutant Madness Android İndir: Efsanevi çizgi film Ninja Kaplumbağalar'ın mobil oyunu
  • Chaos Legends

    Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Fortress Legends

    Fortress Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Mutant Fighting Cup

    Mutant Fighting Cup, rol yapma oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken bir seçenek.
  • Otherworld Legends APK

    Otherworld Legends APK ile birbirinden farklı düşmanlara karşı savaşacaksınız.
  • Dynasty Legends (APK)

    Bire karşı binlerce düşman... Süper sürükleyici savaş deneyimi