Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
298 TOPLAM İNDİRME
315 MB DOSYA BOYUTU

Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, Ninja Kaplumbağalar'ın yerine geçip kötülerle dövüştüğünüz bir Android oyunu.

Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, hemen her çoğun izlediği çizgi filmler arasında olan ve çizgi roman serilerinin yanı sıra sinemada da karşımıza çıkan Ninja Kaplumbağalar’ın mobil platforma uyarlanmış oyunu ve Android telefon, tabletler üzerinden oynanıyor. Ninja eğitimi alan 4 kaplumbağanın yerine geçme fırsatı sunan oyun hızlı dövüş üzerine kurulmuş ve aralarda animasyonlar bizleri içerisine çekmeyi başarıyor.

Ninja kaplumbağaların lideri ve Bushido ustası Leonardo, çift sai kullanmada usta Rafael, nunçakusu kullanan ve pizza gördüğünde ağzı sulanan Mikalenjelo ve sakin biri olarak bildiğimiz buluşlarla karşımıza çıkan Donatello’nun yerine geçip başta Shredder, Rocksteady ve Bebop olmak üzere kötülerle dövüştüğümüz aksiyon dozu yüksek bu oyunda tek bir amacımız var o da kötü ninjaların başı Shredder’ın şeytani planlarını suya düşürmek.

Çizgi filmdeki kişilerin sesleriyle ve animasyonlarla canlandırılan oyunda ilerledikçe ninja kaplumbağalar daha da yetenekleniyor. Tıpkı çizgi filmde olduğu gibi yeni dövüş teknikleri öğrenmeye başlıyorlar. Bizleri kötü ninjalarla dolu 5 şehrin içerisine atan oyunu Ninja Kaplumbağalar’ı izlemiş, çizgi romanlarını okumuş, filmlerini izlemiş herkese öneririm.

Erkan Calp

Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
343 MB DOSYA BOYUTU

Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, Ninja Kaplumbağalar'ın savaşını konu alan aksiyon - dövüş oyunu.

Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, her yaştan izleyicisi bulunan çizgi film ve filmlerden Ninja Kaplumbağalar’ın kötülerle olan savaşını mobil platforma taşıyor ve iOS platformunda da karşımıza çıkıyor. Çizgi filmi seslendiren kişilerin seslerine ve etkileyici animasyonlara yer verilen dövüş oyununda dünyayı ele geçirmeye çalışan Shredder ve Kraang’i durdurmaya çalışıyoruz.

Çizgi film ruhunu yansıtan görsellerle karşımıza çıkan yeni Ninja Kaplumbağalar oyununda sürekli kendilerini geliştiren ustalarının sözünden çıkmayan 4 ninjanın yerine geçebiliyoruz. Leonardo, Mikalenjelo, Rafael ve Donatello’nun yerini alarak etrafımızı saran piyonlar konumundaki kötü ninjalar, Shredder’ın güvendiği iki adımı Rocksteady ve Bebop ve tabii ki bölüm sonunda beyin Kraang ile Shredder’ın karşısına çıkıyoruz. Yorulmadan usanmadan dövüştüğümüz oyunda ilerledikçe ninja kablumbağalar daha da yetenekleniyor. Yeni dövüş stilleri öğrenmeye, kendilerini daha iyi savunmaya başlıyorlar.

Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power Özellikleri:

  • 4 Ninja Kaplumbağa’yı basit hareketlerle kontrol etme, dövüştürme
  • Benzersiz grup kombo kontrolleri
  • 5 farklı mekanda dövüşme
  • Farklı seviyede düşmanlar
  • Animasyonlu girişler, hızlı oynanış öğreticileri
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run ile Ninja Kaplumbağalar'ın heyecan dolu maceralarına tanık oluyoruz
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • TMNT: Mutant Madness

    TMNT: Mutant Madness Android İndir: Efsanevi çizgi film Ninja Kaplumbağalar'ın mobil oyunu
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Mutant Fighting Cup 2

    Mutant Fighting Cup 2 ile kendi mutantını geliştirerek aksiyon dolu savaşların içerisine atıl.
  • Portal APK

    Portal APK ile hem aksiyon dolu anlar yaşayacak hem de birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.