Temple of Spikes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Temple of Spikes, Android platformunda retro aksiyon platform oyunu olarak yerini alıyor.

Temple of Spikes, 8-bit grafik ve müzikleriyle retro havası tattıran eğlence dozu yüksek aksiyon platform oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan arcade oyunda her yeri tuzaklarla örülü eski bir tapınağa giriş yapıyoruz. Karakterimizin kaderi bizim elimizde.

Nostalji yaşamak isteyen oyuncuların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm arcade oyununda şövalye, mumya, kovboy ve daha nice karakteri kontrol ediyoruz. Yukarıdan düşen kazıklardan mümkün olduğunca uzun süre kaçmaya çalışıyoruz. Platformdan kopup gelen kazıklı parçalar aynı zamanda yolumuzu oluşturduğundan sadece kaçmak yeterli olmuyor; üzerlerine çıkarak tepe noktaya ulaşmamız gerekiyor. Tepe noktada da sürprizler bizleri bekliyor.

Erkan Calp

Temple of Spikes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

Temple of Spikes, 8-bit grafik ve seslere sahip aksiyon platform oyunu.

Temple of Spikes, iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz retro havalı aksiyon platform oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımlardan biri. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyun arcade türünde. Birçok farklı karakteri kontrol ettiğiniz oyunda tuzaklar aynı zamanda yolunuz.

Hayatta kalma üzerine kurulu arcade oyunu, 8-bit görseller ve sesler sunmasıyla nostalji yaşatıyor. “Nerede o eski oyunlar?” diyenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm yapımda üzerinize düşen kazıklı parçalardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Platformu oluşturan bu parçalar aynı zamanda yolunuzu oluşturuyor. Düştükten sonra üzerlerine atlayıp ilerliyorsunuz.

Sonsuz oynanış yerine bölümler sunan hızlı tempolu platform oyununda topladığınız elmaslarla aralarında şövalye, mumya, Mısır tanrısı, şeytan, iskeletin de bulunduğu farklı karakterleri oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.
  • Temple Home Run 2015

    Temple Home Run 2015, Temple Run'dan ilham alan fakat bazı eksik noktaları olan bir sonsuz koşu oyunu.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Temple Train Game

    Temple Train Game rakiplerini geçmek için daha fazlasını sunması gereken bir sonsuz koşu oyunu.
  • Temple FUN

    Temple FUN, mumyalardan kaçıp diğer önünüze çıkan engelleri atlatarak en uzun mesafeyi koşmanız gereken eğlenceli bir Android sınırsız koşu oyunu.
  • Egypt Legend: Temple of Anubis

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleme oyunudur.