Temple Roll

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Temple Roll, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Temple Roll, Andrioid işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlere ve aşamalara sahip olan oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Temple Roll, zorlu bölümlerin yer aldığı bir oyundur. Oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu parkurlarda yarışarak topu deliğe sokmalı ve puanlar kazanmalısınız. Engellerle dolu parkurda iyi hesaplamalar yapmanız gerekiyor. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda dikkatli olmalı ve topu aşağı düşürmemeniz gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda bağımlılık yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan Temple Roll ile yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.

Oldukça kolay bir oynanışa ve renkli grafiklere sahip olan Temple Roll oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Temple Roll'u sakın kaçırmayın. Temple Roll oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Temple Roll

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Temple Roll, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Temple Roll, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Zorlu bölümlere ve aşamalara sahip olan Temple Roll'da becerilerinizi sınıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz Temple Roll ile becerilerinizi sınıyorsunuz. Oyunda bir topu deliğe sokmaya çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu parkurların yer aldığı oyunda bağımlılık yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa ve zorlu bölümlere sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz Temple Roll'u sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa ve renkli grafiklere sahip olan Temple Roll, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Temple Roll'u sakın kaçırmayın. Temple Roll oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Roll'd

    Roll'd mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Cube Roll

    Cube Roll, küpü hareketli platformda ilerletmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Temple Toad

    Beceri oyunlarını seviyorsanız Temple Toad sizin için birçok farklı türü bir araya getiren ücretsiz bir çalışma.
  • Temple Castle Run 2

    Temple Castle Run 2 her ne kadar Temple Run'a benzese de birçok yönden puan kaybediyor ve başarısız bir taklitten öteye geçemiyor.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Jump

    Temple Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.