Tennis Champs Returns

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Tennis Champs Returns mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur

Tennis Champs Returns ilk olarak 20 yıl önce Amiga bilgisayarlarımızda oynamaya başladığımız Tennis Champs ve Super Tennis Champs oyunlarının günümüz mobil cihazları için geliştirilmiş yeni oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir tenis oyunu olan Tennis Champs Returns'de oyuncular dünya çapındaki tenis turnuvalarına katılarak kupa peşinde koşuyorlar. Kupa kazanabilmek için birçok zorlu rakiple karşılaşmamız ve bu karşılaşmalardan galip çıkmamız gerekiyor.

Retro tarzdaki grafiklere sahip olan Tennis Champs Returns, orijinal Tennis Champs oyunlarının programcısı tarafından baştan yaratılmış. Oyundaki orijinal karakterler alınarak animasyonları iyileştirilmiş ve oyuna yeni fizik hesaplamaları kazandırılmış. Oyunda tek bir maç yapabileceğiniz gibi dünlük mücadeleleri tamamlamaya çalışabilir ve kariyer modunda uzun bir serüvene atılabilirsiniz.

Tennis Champs Returns'ün kariyer moduna başlarken kendi tenisçimizi yaratıyoruz ve tenisçimizle herşeye sıfırdan başlıyoruz. İlk önce antrenmanlara çıkarak temel tenik hareketlerini öğreniyoruz. Sonrasında ise maçlara çıkıyoruz ve rakiplerimizle yüzleşiyoruz.

Tennis Champs Returns renkli grafiklere sahip bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Tennis Champs Returns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
26.4 MB DOSYA BOYUTU

Tennis Champs Returns mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur

Tennis Champs Returns, Amiga bilgisayarlar üzerinde oynadığımız bir hayli eski bir klasik tenis oyunu olan Tennis Champs'ın günümüz mobil cihazları için geliştirilmiş ve yenilenmiş versiyonu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tennis Champs Returns'de oyuncular kariyer modunda oyuna başlayarak bir tenis şampiyonu olabilmek için maçlara çıkıyorlar ve farklı rakipleriniyenmeye çalışıyorlar. Bu modda 200'den farklı tenisçiyle karşılaşırken dünyayı dolaşıyoruz ve farklı yerlerde karşılaşmalara çıkıyoruz.

Tennis Champs Returns'ün bir diğer modu olan Daily Challenges modunda oyunculara farklı mini oyunlar sunuluyor. Bu modda oyuncular farklı hedefleri gerçekleştirmek için çabalarken heyecan dolu anlar yaşayabiliyorlar.

Tennis Champs Returns retro tarzda göze oldukça hoş görünen 8 bit grafiklere sahip. Kontroller karışık değil ve oynanış da bir hayli keyifli. Eğer tenis oyunlarını seviyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Table Tennis Champs

    Uluslararası tenis maçlarına hazır mısın?
  • World Soccer Champs APK

    World Soccer Champs APK ile heyecanı yüksek ve zor turnuvalara katılıp, takımınızı liderlik koltuğuna oturtabileceğiniz bir futbol simülasyonudur.
  • Smash Champs

    Kiloo Games taraından hazırlanan Smash Champs, Android için benzeri olmayan ücretsiz bir dövüş oyunu.
  • Clash of Champs

    Clash of Champs, Android platformunda iki kişilik ücretsiz boks oyunu olarak yerini alıyor.
  • Super Soccer Champs 2020

    Futbol yıldızı yarat ve futbolcu hayatını deneyimle.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Table Tennis 3D

    Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.