Tennis Slam: Global Duel Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.

Mobil cihazınızda tenis maçlarına katılmak ister misiniz?

Eğer cevabınız ‘Evet’ ise Tennis Slam: Global Duel Arena’yı indirip denemenizi öneririz. Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Tennis Slam: Global Duel Arena, spor kategorisinde yer alıyor.

Mobil platformun en başarılı tenis oyunlarından birisi olarak adından söz ettiren yapım, erkek ve dişi sporculara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Oynanış mekanikleri bakımından oyuncuları tatmin eden yapım, kısa sürede 1 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. Oyuncular akıllı cihazlarının ekranında bulunan joyistic ve butonlar yardımı ile sporcularını yönetecek ve gelen toplara karşılık vermeye çalışacaklar.

Gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarından oyunculara karşı mücadele edeceğimiz yapımda rekabet yüklü maçlar bizleri bekliyor olacak. Oyuncular çeşitli liglere ve kupa maçlarına katılabilecek, düellolar da boy gösterebilecekler. Ayrıca oyuncular karakterlerini geliştirebilecek ve özelliklerini artırabilecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Tennis Slam: Global Duel Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
385.2 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.

Gerçek zamanlı olarak mobil cihazımızda tenis maçlarına katılacağımız Tennis Slam: Global Duel Arena ile rekabet dolu anlar bizleri bekliyor olacak.

Dünyanın bir numaralı tenis oyunu olarak adından söz ettiren ve mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Tennis Slam: Global Duel Arena iki farklı mobil platformda oynanıyor. Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkan yapımda gerçek zamanlı olarak dünyanın her yerinden oyuncu ile tenis maçı yapacak ve bu maçları kazanmaya çalışacağız.

Erkek ve dişi sporcuların yer aldığı oyunda seçtiğimiz karakteri geliştirebilecek ve daha iyi bir tenisçi haline getirebileceğiz. Oyuncular seviyelerine uygun rakipler ile karşı karşıya gelecek ve adil bir ortamda tenis konusundaki yeteneklerini sınama fırsatı bulacaklar. Akıllı cihazların ekranın da yer alan joyistic ve butonlar yardımı ile oynanan mobil oyun, spor kategorisinde yer alıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Tennis Clash

    Gerçekçi tenis maçları yaparak profesyonel bir sporcu olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tennis Manager 2020

    Dünya çapında tenis turnuvalarına katılacağınız gerçekçi bir menajerlik oyunudur.
  • Tennis Mania Mobile

    Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.
  • Tennis Stars

    Mobil cihazımız da gerçekçi tenis maçları yapacağız.
  • Heroic - Magic Duel

    Dev yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stone Arena

    Eğlenceli efektler bizleri bekliyor.