Tercih.tv

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz tercih rehberi uygulamasıdır.

Tercih motoru, üniversite adaylarının bölüm, üniversite ve şehir seçimini kolaylaştırmak adına geliştirilmiş uygulamalardır. Bu tercih hayatımızın çok önemli tercihlerinden biridir, zira hayatımızın geri kalanını etkileyecektir. Bu yüzden de dikkatli olmak gerekir.

Eğer siz de üniversite sınavına girdiyseniz, bu tercihleri yapmakta zorlanıyorsanız, her zaman danışabileceğiniz sürekli yanınızda bulunmasını istediğiniz bir tercih rehberi arıyorsanız, Tercih.tv gerçekten güvenilir olanlarından birisi.

ODTÜ, Bahçeşehir ve Yıldız Teknik gibi büyük ve önemli üniversitelerin de desteğini arkasına almış olan bu uygulama ile öncelikle şehir, puan türü, üniversite türü, öğrenim süresi gibi elementleri seçiyor, eğer isterseniz üniversite, bölüm gibi kriterleri de girebiliyorsunuz.

Ardından size bir bölüm listesi çıkarıyor, siz de bunlar arasından istediklerinizi işaretleyebiliyorsunuz. Eğer üniversite tercihinizi yapmak için bir program arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Tercih.tv

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
599 TOPLAM İNDİRME

LYS tercih motoru olarak kullanabileceğiniz bir web servisidir.

İnsanın hayatında çok büyük önem teşkil eden tercihlerden bir tanesi de üniversite ve bölüm seçimidir. Sonuçta hayatımızın geri kalanında ne iş yapacağımızı belirleyecek olan bu kararı vermek gerçekten çok zor.

İşte bu sebeple çeşitli tercih rehberi ya da tercih robotu diyebileceğimiz programlar geliştiriliyor. Tercih.tv tarafından geliştirilen bu web servisi de popüler ve başarılı olanlardan bir tanesi diyebilirim. Hangi bölüme gitmek istediğinizi biliyor ama puanınızın nerelere yettiğini bilmiyorsanız bu uygulama tam size göre.

Tercih.tv tarafından geliştirilen bu web servisinde öncelikle şehir, puan türü, üniversite türü, öğrenim süresi gibi elementleri seçiyor, eğer isterseniz üniversite, bölüm gibi kriterleri de girebiliyorsunuz.

Üstelik ODTÜ, Bahçeşehir ve Yıldız Teknik gibi büyük ve önemli üniversitelerin de desteğini arkasına almış olan Tercih.tv son derece güvenilir. Eğer siz de başarılı bir tercih robotu arıyorsanız, bu web servisine göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleri için tasarlanan online eğitim platformu.
  • Özelim Eğitimdeyim

    Özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaç duyabilecekleri kaynaklara ve materyallere Özelim Eğitimdeyim uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • edureka

    Pazarlamadan finansa kadar pek çok eğitim içeriğine sahip olan eureka kitlesini artırmaya devam ediyor.
  • Coursera

    Coursera uygulamasında kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda birçok eğitim içeriği sunuluyor.
  • Okuvaryum

    Okuvaryum uygulamasında çocuklarınız için eğlenceli ve eğitici hikayelere ulaşabilirsiniz.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulaması, öğretmenlerin işini kolaylaştıracak birçok faydalı özellik sunuyor.
  • Pakodemy

    YKS'de başarıya ulaşmak istiyorsanız Pakodemy uygulamasını denemenizde fayda var.
  • ZipGrade

    ZipGrade uygulaması ile optik formları saniyeler içerisinde değerlendirebilirsiniz.