Terrarium: Garden Idle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu

Terrarium: Garden Idle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunudur. Rahatlatıcı bir atmosferde geçen oyunda kendi botanik bahçenizi geliştirerek puanlar kazanıyorsunuz.

Bahçe işlerine merak salanlar beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olan Terrarium: Garden Idle, rahatlatıcı atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çekiyor. Bahçenizi genişleterek puanlar kazanabileceğiniz oyunda yeni bitkiler keşfedebiliyorsunuz. Böylece daha yüksek puanlar kazanabiliyorsunuz. Boş zaman aktivitesi olarak nitelendirebileceğim oyunda renkli görseller ve hoş bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Terrarium: Garden Idle, sizleri bekliyor. Aynı zamanda seviyenizi de geliştirerek arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Terrarium: Garden Idle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Terrarium: Garden Idle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu

Terrarium: Garden Idle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil simülasyon oyunudur. Rahatlatıcı bir atmosferde geçen oyunda kendi bahçenizi yönetiyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olan Terrarium: Garden Idle, kendi bahçenizi kurup farklı bitkileri yetiştirebileceğiniz bir oyundur. Rahatlatıcı bir atmosferde geçen oyunda kendi botanik bahçenizi geliştirerek puanlar kazanıyorsunuz. Bahçe işlerine merak salanlar beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olan Terrarium: Garden Idle oyununda farklı bitki türlerini de keşfedebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir oyun olan Terrarium: Garden Idle, aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Terrarium: Garden Idle, sizleri bekliyor.

Terrarium: Garden Idle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Little Terrarium - Garden Idle

    Kendi minik bahçeni yaratmaya ne dersin?
  • Idle Concert

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Idle Mafia

    Idle Mafia: En iyi mafya simülasyon oyunu
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu