Tesisatçı 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Tesisatçı 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tesisatçı 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda farklı boru parçalarını birleştirerek saksıdaki çiçeğe su ulaştırmaya çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan Tesisatçı 2, zaman sınırı olmadan oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda sınırlı hamlelerle ilerliyor ve suyu çiçeğe ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyun, aynı zamanda bağımlılık yapıcı etkiye de sahip. Oyunda borulara dokunarak yönlerini değiştiriyor ve zorlu bölümleri geçiyorsunuz. Can sıkıntınızı gidermeye aday olan Tesisatçı 2 ile stratejik hamleler yapmalı ve en kısa sürede suyun çiçeğe ulaşmasını sağlamalısınız. 

Grafik ve ses bakımından da oldukça etkileyici bir atmosfere sahip olan Tesisatçı 2, severek oynayacağınız bir oyundur. Tesisatçı 2 oyununu mutlaka denemelisiniz. 

Tesisatçı 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tesisatçı 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Tesisatçı 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tesisatçı 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur. Oyunda dağınık olarak karşnıza çıkan boruları bir bütün haline getirmeye çalışıyorsunuz.

Zorlu bölümlere sahip olarak karşımıza çıkan Tesisatçı 2, zaman sınırı olmadan eğlenebileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda sınırlı hamleler yaparak suyu borular yardımıyla çiçeğe ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa ve bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda borulara dokunarak yönlerini değiştiriyor ve doğru yönü bulmaca çalışıyorsunuz. Yüzlerce bölüme ve farklı zorluk seviyelerine sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Can sıkıntınızı gidermeye aday bir oyun olan Tesisatçı 2'yi mutlaka denemelisiniz.

Etkileyici bir atmosferde geçen oyunu severek oynuyor ve bölümleri geçmek için fazla düşünebiliyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümleri geçmek için Tesisatçı 2'yi sakın kaçırmayın. Tesisatçı 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Cookie Star 2

    Cookie Star 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Pinch 2 Special Edition

    Pinch 2 Special Edition keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir bulmaca oyunu.
  • Plumber 2

    Plumber 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor ve zevkli bir bulmaca oyunudur.