Tesla Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
73.4 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu atmosferiyle öne çıkan Tesla Wars en iyi iOS oyunlarından bir tanesi.

Tesla Wars iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz en keyifli ve aksiyon dolu oyunlardan bir tanesi. Her ne kadar tüm iOS cihazları için destek sağlasa de ben bu oyunu özellikle iPad'inizde oynamanızı tavsiye ediyorum.

Oyunda ekrana dokunduğumuzda elektrik fırlatan bir kuleye sahibiz ve etraftan gelen düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. İlk başlarda tek tük gelen bu adamlar sorun yaratmıyor. Biraz ilerledikten sonra silahlanmış olarak daha kalabalık olarak geliyorlar. Işte problem bu noktada başlıyor çünkü ekranın farklı yerlerinden geldikleri için hepsine aynı anda müdahale etmek imkansız hale geliyor.

Parmaklarınız çok hızlı hareket etmeli ve düşmanlarınızı kısa sürede yok etmelisiniz. Kulenize fazla yaklaşırlarsa zarar veriyorlar. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Tesla Wars'da onlarca farklı upgrade bulunuyor. Bu yükseltmeleri kullanarak kulenizi ve özel güçlerinizi daha ölümcül kılabilirsiniz. Oyunda en ilgi çeken kısım ses efektleri. Her silahın farklı sesi mevcut ve bunlar oldukça gerçekçi bir yapıya sahip.

Eğer siz de kule savunma oyunlarndan hoşlanıyorsanız muhteşem bir atmosfer sunan Tesla Wars'u mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars: Microfighters'da aksiyon dolu bir macera bizleri bekliyor.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Geometry Wars 3: Dimensions

    Geometry Wars 3: Dimensions, karşılaşacağını tüm düşmanları yok etmeniz gereken başarılı ve heyecanlı bir iOS aksiyon ve savaş oyunu.
  • Star Wars: Tiny Death Star

    Star Wars: Tiny Death Star adlı iOS oyununda Star Wars'un karanlık tarafına geçin ve Death Star'ı yeniden inşa etmeye çalışın.
  • Cartoon Wars 3

    Cartoon Wars 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Caveman Wars

    Caveman Wars, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir savaş ve savunma oyunudur.
  • Rage Wars

    Rage Wars eğlenceyi ve mizahı birleştiren başarılı bir iOS oyunudur
  • Galaga Wars

    Galaga Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunudur