That Level Again

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

That Level Again, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform bulmaca oyunudur.

That Level Again, son zamanlarda sürükleyici bir oyun arayanların hoşuna gidecek tarzda başarılı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleriniz üzerinden rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, beklenmedik zorlukları aşıp tuzaklardan kaçmaya çalışıyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği oyunun özelliklerine biraz daha derinlemesine bakalım.

Öncelikle That Level Again'in geçmişinden bahsetmek istiyorum. iOS için çıkış yaptıktan sonra büyük başarılara imza atan oyun fazlasıyla dikkat çekmişti. Hatta oynadıysanız bilirsiniz, iOS platformunda olduğunu görenler başka platformların mağazalarına bakma gereği duyuyorlardı. Oyunun yapımcıları beklentilere nihayet karşılık verebildi ve That Level Again Android platformu için de çıkış yaptı. 

Oyunun grafiklerine baktığımızda koyu tonlara sahip olduğunu ve ilginç bölüm tasarımlarının var olduğunu görüyoruz. Melankolik bir atmosferde oynadığımız oyunda gerçekten hızlı refleklere ve iyi sezgilere ihtiyacımız oluyor. Birbirinden farklı 64 bölüm var. Bu bölümlerde beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkan tuzaklara düşmemeye çalışıyoruz. 

Oyun meraklılarının mutlaka ilgisini çekecek That Level Again aynı zamanda ücretsiz olmasıyla da göz dolduruyor. Kendinize uzun soluklu bir bulmaca oyunu arıyorsanız oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

That Level Again

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
50.2 MB DOSYA BOYUTU

That Level Again keyifle oynayabileceğiniz bir platform bulmaca oyunu.

That Level Again, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici ve yüksek kaliteli bir platform bulmaca oyunu arayanların kaçırmaması gereken seçeneklerden birisi.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda zorlu parkurlarda ilerleyerek bölümleri bitirmeye çalışıyoruz. Oyunun hem küçük hem de yetişkin oyunseverlere hitap ettiğini belirtmeden geçmeyelim.

Bölümler beklenmedik zamanlarda beliren tuzaklarla ve engellerle dolu. Bunları aşabilmek için hızlı reflekslere ve neyi nasıl yapacağımızı iyi kestirmeye ihtiyacımız var. Oyundaki grafikler genellikle koyu tonlara sahip, ilginç tasarımlı konseptlerden oluşuyor. Bu konseptin oyuna melankolik bir atmosfer kazandırdığını da belirtmeden geçmeyelim.

Oyunda 64 birbirine benzer bölüm yer alıyor. Bu bölümler benzer olsalar da çözümleri son derece farklı ve her seferinde adeta yeniden keşfediyoruz.

Bulmaca ve beceri ağırlıklı bir platform oyunu arayışındaysanız That Level Again'e mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • That Level Again 2

    Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca ve platform oyunu arıyorsanız That Level Again 2 tam size göre bir çalışma.
  • That Level Again 4

    Farklı bulmacaları tamamlayacağız.
  • That Level Again 3

    That Level Again 3 ile siyah beyaz platform oyunu atmosferini mobil cihazlarınızda yaşayın. Bulmacaları teker teker çözün ve bölümleri bitirin.
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • One Level: Stickman Jailbreak

    Tommy’yi hapishaneden kaçırmaya çalışacağız.
  • Riddle That

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz riddle oyunudur.
  • Dead And Again

    Dead And Again mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Run Run Again

    Run Run Again, zorlu parkurlardan oluşan ve tüm engelleri aşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir koşu oyunudur.