The Chameleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu

The Chameleon, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gizli kelimeleri açığa çıkarıp farklı hikayeleri canlandırabileceğiniz oyunda eşsiz vakit geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil masa oyunu olan The Chameleon, suçluları açığa çıkarmanız gereken bir oyundur. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kart koleksiyonunuzu genişleterek daha güçlü bir konuma gelebiliyorsunuz. Suçluyu ortaya çıkarmak için farklı hamleler yapabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmalısınız. 70'den fazla konu kartına sahip olan oyunda eğlenceli zaman geçirebiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara da meydan okuyabileceğiniz oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan The Chameleon sizleri bekliyor.

The Chameleon oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Chameleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
384 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir kart oyunu

The Chameleon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil masa oyunu olarak dikkat çekiyor. Farklı hikayerleri açığa çıkarabileceğiniz oyunda eşsiz vakit geçirebiliyorsunuz.

Suçluları açığa çıkarmak için mücadele ettiğiniz bir oyun olan The Chameleon, farklı sonlara ulaşıp harika deneyim yaşayabileceğiniz bir oyundur. Birbirinden farklı kartları kullanıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda 70'den fazla konu kartı yer alıyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara da meydan okuyabileceğiniz oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan The Chameleon sizleri bekliyor. Gizli kelimeleri açığa çıkararak suçluyu tahmin edebileceğiniz The Chameleon oyununu sakın kaçırmayın.

The Chameleon oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Star Wars: Imperial Assault

    Taktiksel tabanlı bir masa oyunu
  • Feud

    Kendine has kurallarıyla dikkat çeken bir strateji oyunu
  • RISK APK

    RISK Global Domination APK, popüler kutu oyunlarından Risk'i mobil platforma taşıyor. Risk Mobile oyunu oynaması ücretsiz!
  • JUMANJI: THE MOBILE GAME

    Meşhur Jumanji filminin bu oyununda antik lanetleri çözmeye hazır mısınız?
  • Evolution: The Video Game

    Evrim türünüzü belirleyin ve doğada hayatta kalmaya çalışın.
  • Tavla Oyna APK

    Tavla Oyna APK ile gerçek zamanlı tavla oynayabilirsiniz.
  • Emperor's Dice

    Emperor's Dice düşmanlarımızı yenmek için mücadele ettiğimiz bir masa oyunu.