The Creeps! 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Değerli kurabiyelerinizi koruyun.

The Creeps!, kurabiyelerinizi birbirinden çirkin yaratıklardan korumaya çalıştığınız bir strateji oyunu. Fantastik bölümlerle süslenen kule savunma oyunu, artırılmış gerçeklik desteğiyle geliyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Android telefon ve tablette oynanabilir çok sayıda kule savunma oyunundan biri The Creeps!. Serinin ikinci oyununda kurabiyeleri koruyorsunuz. Yine yakından görmek istemeyeceğiniz çirkin mi çirkin, iğrenç varlıklar var. Kurabiyelerinize gelen yaratıkları durdurmak için çeşitli oyuncakları kullanıyorsunuz. Pompalı su tabancası, tutkal şişesi, el feneri, bumerang, savunma yapmak için kullanabileceklerinizden sadece birkaçı. Elbette tümünü aynı anda kullanma şansınız yok. Stratejik noktalar seçmeniz gerekiyor. Görevleri tamamlayıp bölümü geçerseniz yeni öğelerin kilidi açılıyor. Bu arada 40 bölüm var. Biraz az olduğunu düşünebilirsiniz ancak final bölümü görmek hiç kolay değil. Unutmadan, oyunda AR mod seçeneği var lakin bu modda oynamak zorunda değilsiniz.

Erkan Calp

The Creeps! 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
205.1 MB DOSYA BOYUTU

Kurabiyelerinizi koruyun.

The Creeps! 2, mobil platformda en çok indirilip oynanan kule savunma oyunlarından biri. Serinin ikinci oyununda değerli kurabiyelerinizi koruyorsunuz. Her zaman olduğu gibi birbirinden çirkin görünümlü canavarlar, canlı türleri var. Su tabancası, bumerang, tutkal şişesi, el feneri ve daha saymakla bitiremeyeceğim ilginç objeler, savunma hattınızı oluşturuyor. Bir yerleri ya da bir şeyleri koruma odaklı mobil strateji oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim. Grafikler güzel, oynanış hem telefon hem de tablette keyifli, indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Serinin ilk oyununu oynamış olun olmayın, kule savunma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. iOS işletim sistemli iPhone/iPad cihazlarda ücretsiz oynanabilir en kaliteli grafiklere sahip kule savunma oyunu diyemem ancak oynamayı başladığınızda sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. İlginç karakterleri buluşturan, en az karakterler kadar ilginç mekanlarda geçen oyunda 40 fantastik bölüm bulunuyor. 40 bölüm boyunca kurabiyelerinizi yaratıklardan korumaya çalışıyorsunuz. AR modda oyun çok daha keyifli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • The Creeps!

    The Creeps!, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kule savunma oyunu.
  • Castle Creeps TD

    Castle Creeps TD, krallığınızı kurtarma mücadelesi verdiğiniz kule savunma oyunu.
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Tactical War APK

    Tactical War APK, bitmek bilmeyen düşmana karşı üssünüzü savunduğunuz kule savunma oyunlarından. Android kule savunma oyunu ücretsiz!
  • Tower Duel - Multiplayer TD

    Çok oyunculu kule savunma oyununda rakibi yenmek için 5 dakikanız var.
  • Game of Warriors APK

    Game of Warriors APK Android kule savunma oyununda yaratıklar şehrinize saldırıyor! Ordunuzu kurun, düşman dalgalarına karşı savaşın!