The Curiosity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Curiosity, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir haber uygulamasıdır.

Curiosty, Android telefon ve tabletlerde çalışan bir haber uygulamasıdır. 

Merak insanlığın ileri gitmesinin temel etkeni. İşte bu uygulamamız da insanın bu özelliğini ön plana çıkararak, onlara ilginç yazılar ve videolar sunuyor. Uygulamaya her gün farklı alanlarda içerikler ekleniyor. Bu içerikler, güzel başlıklar ve görsellerle desteklenerek sunuluyor. Böylece mühendislik alanına hiç ilginiz olmasa bile mühendisliğe dair bir yazıyı da gayet zevkle okuyabiliyorsunuz. Böylece sonuna geldiğinizde, mühendisliğe dair az çok bir fikir edinmiş oluyorsunuz.

Uygulamanın en güzel yanı ise İngilizcesini geliştirmek isteyenler için birebir olması. Büyük haber kaynaklarının uygulamalarına göre çok sadece olan Curiosity, içeriklerini de okunabilir ve ilginç hazırlamasıyla birlikte, bütün öğrenciler için ilk adres oluyor. Uygulama sayesinde günde bir iki İngilizce haberi kesinlikle okuyor ve yeni kelimeler öğrenebiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi İngilizce geliştirmek için her gün yapılan pratiklerin ve okumaların önemi çok büyük. Curiosty'e dair ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

The Curiosity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
77.8 MB DOSYA BOYUTU

Curiosity, iOS işletim sistemi üzerinde, ilginç makaleleri, haberleri ve yazıları okuyabileceğiniz bir merak uygulamasıdır.

Curiosity, iPhone ve iPad üzerinde çalışan ve ilginç haberler yayınlayan bir uygulamadır.

Curiosity Makes You Smarter yani Merak Sizi Daha Zeki Yapar mottosu ile yola çıkan bu platform, birbirinden ilginç yazı ve videolarla kullanıcılarına ulaşmaya devam ediyor. Uygulamanın içerisinde bilimden, sanata, sağlıktan mühendisliğe kadar birçok farklı alanda yazı bulabiliyorsunuz. İyi seçilmiş başlıklar ve görsellerle sunulan bu yazıların çoğu, o alana ilginiz olmasa bile sizi kendisine çekiyor. Böylece hergün hiç yoktan iki tane haber okumuş oluyor ve o konuya dair bilginiz genişliyor.

Uygulamanın bir başka kullanım alanı ise İngilizce eğitim. Daha doğrusu yapımcıları direkt olarak bu konu üzerinde bir geliştirme yapmamışlar; ancak İngilizenizi geliştirmeye çalışıyorsanız birebir. Bütün dil kurslarında ya da başka mecralarda, her gün İngilizce bir şeyler okumanız salık verilir. Fakat bunu normal haber sitlerinden yapmaya kalkıştığınızda, yeteri kadar düzenli olmadığınızı, bir gün unutup, bir gün hatırladığınızı fark edeceksiniz. Fakat bu uygulama, içeriklerinin ilgi çekici olması sebebiyle her gün kendisine çekiyor ve size onlarca yazı okutmayı başarabiliyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Verge

    The Verge'ün resmi Android uygulaması ile teknolojiyi hareket halindeyken takip edin.
  • The Guardian

    The Guardian Android uygulaması ile İngiliz gazetesinin ödüllü içeriklerini mobilden takip edebiliyorsunuz.
  • The Wall Street Journal

    Uluslararası ekonomi haberleri, finans ve borsa sizin ilgi alanınıza giriyorsa The Wall Street Journal ile konunun uzmanlarından haberleri takip edebilirsiniz.
  • Curiosity

    Curiosity oyunu birçok oyuncunun bir küpü kırmaya çalıştığı ancak kırıldıktan sonra küpün içerisindekinin ne olduğunu bir oyuncunun görebileceği bir yapım.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.