The Fish Master!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Voodoo'nun yeni oyununda balık tutuyoruz.

The Fish Master!, Voodoo’nun olmasıyla Android platformunda öne çıkan balık tutma, balık yakalama oyunu. Çizgi film stili minimalist, gözü yormayan görsel çizgileriyle kendisine çeken oyunda iri yarı bir balıkçının yerine geçiyorsunuz. Tek başınıza tutabildiğiniz kadar balık tutmaya çalışıyorsunuz. Balık tutmada ne kadar iyi olduğunuzu gösterme zamanı!

Farklı türde basit görselli bağımlılık yapan mobil oyunlarla karşımıza çıkan Voodoo’nun balık yakalamayı sevenlere hazırladığı yeni oyunu The Fish Master!’da deniz ortasında balık avlamaya çalışıyorsunuz. Hiçbir yardımcınız yok. Oltanızı atıp balıkların gelmesini bekliyorsunuz. Diğer balık tutma oyunlarından farklı olarak balıkların gelmesi için çaba sarf etmiyorsunuz. Daha fazla balık yakalamak için misinanın uzunluğunu ve oltanın dayanıklılığını artıran yükseltmeleri uygulamanız gerekiyor. Yükseltmeler için gerekli parayı balık tuttukça kazanıyorsunuz. Oyunda olmadığınız süre boyunca da para gelmeye devam ediyor.

Erkan Calp

The Fish Master!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
552.8 MB DOSYA BOYUTU

Balık tutmadaki ustalığınızı gösterin.

The Fish Master!, her oyunu kısa sürede binlerce indirmeye ulaşan popüler geliştirici Voodoo’nun balık tutmayı sevenler için hazırladığı yeni oyunu. Yapımcının tüm oyunları olabildiğince sade, modern çizgide görsellere ve basit ancak bağımlılık yapan oynanışa sahip. Mobilde balık tutma, balık yakalama oyunlarını seviyorsanız, kaçırmayın derim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Balık tutma oyunlarının ortak eksiği; çok kolay oynanış sunmaları. Çok kaliteli grafiklere sahip birçok balık yakalama oyunu arasından oynanış kolaylığı ile ayrılıyor The Fish Master!. Oyunda amaç; tutabildiğiniz kadar çok sayıda balık tutmak. Tek dokunuşla oltanızı atıp balıkların yemi yutmasını bekliyorsunuz ve çektiğinizde kaç balık geldiyse ona göre puan kazanıyorsunuz. Balıkların gelmesini fazla beklemiyorsunuz lakin daha fazla balığın gelmesi için yükseltme seçeneklerini değerlendirmeniz gerekiyor. Misinanın uzunluğunu, oltanızın dayanıklılığını artırmanız daha fazla balık yakalayabilmeniz açısından önemli. Bu yükseltmeleri oyun boyunca tuttuğunuz balıklardan gelen parayla veya oyuna girmediğinizde gelen parayla yapıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Fishercat

    Kedili balık tutma oyunu
  • Ultimate Fishing Simulator

    Mobildeki en gerçekçi balıkçılık oyunu
  • Big Fish 2

    Big Fish 2 eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Let's Fish

    En gerçekçi manzaralarda balık tutma deneyimine şahit ol.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Ori the Origami Fish

    Ori the Origami Fish, animasyonlarla süslenmiş detaylı görsellere sahip balık yüzdürme oyunu.
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.
  • Fish Out Of Water!

    Fish Out Of Water! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir balık fırlatma oyunudur.