The Great Ottomans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,323 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS oyunu

The Great Ottomans (Muhteşem Osmanlı - Taht için Strateji Savaşı), tarihi mobil oyunları sevenlere şiddetle tavsiye edeceğim bir yapım. Osmanlı İmparatorluğu’na dayanan ilk mobil MMORTS (Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Gerçek Zamanlı Strateji) oyunu olma özelliğini taşıyan yapım, ilk olarak Android platformunda indirilmeye açıldı. Ön kayıtta 150$ değerinde değerli ödüller ücretsiz veriliyor; kaçırmayın derim!

15. yüzyılın ortalığına doğru bir yolculuğa çıkaran Osmanlı temalı online strateji savaş oyunu The Great Ottomans Türkçe adıyla Muhteşem Osmanlı’da Hükümdar olarak askerlerimizi eğitiyor, teknolojide ilerlemek için çalışmalar yapıyor, kaynakları topluyor, topraklarımızda ava çıkıyor, antik harabelerin altındaki gizli zindanları keşfediyor, imparatorluğumuzu genişletmek için büyük savaşlara giriyoruz. Bu topraklarda ister tek başımıza savaşıyor, ister lonca arkadaşlarımızla birlikte çarpışıyoruz.

Yüksek kalitede, detaylı grafiklerin yanında gerçekçi hava sistemi (kar fırtınası, kum fırtınası, kasırga ve diğer gerçek hayattaki hava koşulları) ile dikkat çeken imparatorluk kurma ve yönetme oyunu umarım iOS platformuna da ücretsiz olarak çıkış yapar.

Erkan Calp

The Great Ottomans

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir strateji oyunu

The Great Ottomans (Muhteşem Osmanlı - Taht için Strateji Savaşı), iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınızla ya da dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabileceğiniz oyunda atalarınız gibi savaşıyor ve eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Osmanlı İmparatorluğu'nun mobil oyunu olarak karşımıza çıkan bir MMORTS oyunu olan The Great Ottomans, mobil tarih oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun diyebilirim. 15. yy ortalarına doğru bir yolculuğa çıkabileceğiniz oyunda askerlerinizi eğitiyor ve harika stratejiler kurarak diğer ordulara meydan okuyabiliyorsunuz. Loncalar da kurabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla birlikte mücadele edebiliyorsunuz. Kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz ve yönetebileceğiniz oyunda eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz. Antik harabelerin altındaki gizli zindanları keşfedebileceğiniz ve topraklarınızı genişletebileceğiniz The Great Ottomans oyununu şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer atalarımıza hayranlık duyuyor ve onlar gibi savaşmak istiyorsanız The Great Ottomans sizleri bekliyor.

Yüksek kalitede, detaylı grafiklerin yanında gerçekçi hava sistemi (kar fırtınası, kum fırtınası, kasırga ve diğer gerçek hayattaki hava koşulları) ile dikkat çeken The Great Ottomans oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Great War: Total Conflict

    Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı nefes kesen bir strateji oyunu
  • The Great Prank Wars

    Kule savunma oyunlarının kalıplarından çıkan son derece eğlenceli bir oyun olan The Great Prank Wars her yaştan oyunseveri güldürmeyi başarıyor.
  • Great Conqueror: Rome

    Roma'nın kurulmasına tanıklık edin ve yönetin.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!