The Hacker 2.0

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

The Hacker 2.0 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

The Hacker 2.0 oyunculara dijital dünyanın kralı olabilme imkanı veren bir mobil hacker oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Hacker 2.0'da yalnız başına çalışan ve en üst düzey güvenliğe sahip sistemlere sızmaya çalışan bir hacker oluyoruz ve hack yeteneklerimizi konuşturarak bu güvenlik sistemlerinin açıklarını keşfetmeye çalışıyoruz.

The Hacker 2.0'da bize 80'den fazla zorlu görev sunuluyor. Bu görevleri tamamlayarak yeni hack araçlarının ve işlevlerinin kilitlerini açıyoruz ve yeteneklerimizi geliştiriyoruz. Ayrıca kahramanımız için farklı avatarların ve duvar kağıtlarının da kilidini açabilmekteyiz. 

The Hacker 2.0'da Lara Croft GO ve Deus Ex GO gibi oyunlara benzeyen bir oynanış sistemi mevcut. Bu sistemde önceden belirlenmiş hatlarda sıra tabanlı olarak ilerlerken her adımda karşımıza çıkan bulmacaları hack yeteneklerimizle çözmeye çalışıyoruz. Ayrıca güvenlik robotlarını da devre dışı bırakmamız gerekiyor. Bulmacaları çözmek için farklı yollar izleyebiliyoruz, bize verilen araçları nasıl kullandığımız izlediğimiz yolu belirliyor.

The Hacker 2.0 retro tarzda grafiklere sahip bir oyun. Oyunun müzikleri ve ses efektleri de bu havayı pekiştirmekte.

Can Erdil Şentürk

The Hacker 2.0

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
265 MB DOSYA BOYUTU

The Hacker 2.0 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hacker oyunudur

The Hacker 2.0 eğer Lara Croft GO ve Deus Ex GO gibi oyunları oynayıp beğendiyseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil hacker oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Hacker 2.0'de bizi sanal dünyanın limitlerini zorlamaya çalıştığımız bir oyun tecürbesi bekliyor. Oyunda tek başına dünyanın en güçlü siber güvenlik sistemlerine meydan okuyan bir hacker yerine geçiyoruz ve hack yeteneklerimizi sergileyerek dijital verilerin ne derece güvenli olduklarını sınıyoruz.

The Hacker 2.0 sıra tabanlı bir strateji ve bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda bize 80 bölümde değişen zorluklarda bulmacalar sunuluyor. Bu bulmacaları çözebilmek için farklı hack araçlarını kullanabiliyoruz. Ayrıca bölümleri geçtikçe sahip olduğumuz araçları geliştirebiliyor, yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Bölümleri tamamlamak için farklı yolları izleyebilmekteyiz.

The Hacker 2.0 oyuncuları ödüllendiren bir oyun sistemine sahip. Bölümleri başarıyla tamamladıkça yeni avatarların ve duvar kağıtlarının kilidini açabilmektesiniz. Retro tarzda grafikler, sesler ve müziklerle süslenmiş olan The Hacker 2.0 hem eğlendiren hem de düşündüren oyunlardan bir tanesi.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DME Live 2.0

    Havaalanını yöneteceğiz.
  • Game Hacker APK

    Game Hacker APK olarak yüklenebilen rootsuz Android oyun hile programıdır. SB Game Hacker, tamamen ücretsizdir.
  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • Wifi Hacker Prank

    Wifi Hacker Prank, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanıp arkadaşlarınızı kandırabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.